≫ 

"Htela sam da se ubijem": Anastasija ispričala najveći ljubavni blam - dečko joj se nikad nije javio

- Malo je reći da mi se čovek nije javio posle toga. Mislim da se posle toga nismo ni videli, ni čuli - ispričala je Ražnatovićeva

  • 5

Anastasija Ražnatović (21) igrala je "Istina-izazov" igricu na Instagramu, a jedno od pitanja bilo je: "Šta je najgluplja stvar koju si uradila da bi se svidela nekome?".

Mlada pevačica je ispričala svoje iskustvo koje joj nikako nije ostalo u lepom sećanju, a to je učinila pošto je poslušala savet drugarice u koji je verovala, pošto je ona starija od nje 4 godine.

To je bilo kada sam imala 12-13 godina i jako mi se sviđao jedan dečko. U tom momentu sam bila sa jednom drugaricom koja je 4 tiri godine starija od mene i samim tim sam mislila ona je iskusnija, je l', zna kako treba... - počela je Anastasija.

- Ja sam užasno želela da se njemu svidim nazad, a nisam znala da li mu se sviđam ili ne, i onda me je ona posavetovala da mu pošaljem stih iz pesme, da mu dam do znanja i da znam odmah na čemu sam... I onda sam ja njemu poslala sledeći stih: "Umetnik u ljubavi, ako si onda mi se javi"... - ispričala je Anastasija.

- Malo je reći da mi se čovek nije javio posle toga. Mislim da se posle toga nismo ni videli, ni čuli. Tako da me je zaista super posavetovala i želela sam da se ubijem posle toga - ispričala je Ražnatovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA