≫ 

Stanija o danima u karantinu nakon povratka iz Amerike: "Uredno se javljam policiji na pozive"

Stanija broji peti dan karantina u Srbiji, a prethodno je dve nedelje bila u izolaciji u Americi

  • 17
Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević/Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević vratila se pre pet dana u Srbiju iz Amerike, gde je provela dve nedelje u karantinu. Nakon povratka usledila je obavezna izolacija od 28 dana, u cilju suzbijanja epidemije korona virusa kojim je do danas u našoj zemlji zaraženo 900 ljudi.

Stanija uredno objavljuje sve na društvenim mrežama, gde je počela da se oglašava tek po dolasku iz Amerike, gde je kako je ranije navela, proživela 15 dana paklene neizvesnosti.

Sa fanovima je podelila svoja iskustva sa putovanjem, a sada je otkrila i šta radi u karantinu, u kojem se ukupno nalazi dvadeseti dan.

- Dvadeseti dan karantina! A peti dan tek u Srbiji! U stanu sam, zatvorena...jedini izlazak mi je terasa! - opisala je Stanija, a potom otkrila i da redovno odgovara na pozive koji imaju za cilj proveru poštovanja izolacije.

- Uredno se javljam policiji na pozive. Treniram na tepihu metar sa metar. Učim, čitam, sve ono za šta nisam imala vremena... i jedem, jedem i jedem! A vi kako ste? - napisala je Stanija.

 

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19

Video: Srpski voditelj za TelegrafTV iz pustog Las Vegasa: Srbi su navikli i na gore stvari, proći će i ovo

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA