≫ 

Jovana Joksimović otkriva šta će uraditi sa 100 evra koje će dobiti na poklon od države

- Stvarno mislim da su oni najveću junaci, da mi u stvari ni ne znamo kakvi su to junaci i sa čim se oni susreću - istakla je Jovana

Jovana Joksimović Jovana Joksimović, Printskrin: Prva TV

Jovana Joksimović će, kao i svaki punoletni građanin Srbije, od države dobiti 100 evra, što je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a tokom jučerašnjeg dana potvrdio ministar finansija Siniša Mali.

Naime, voditeljka je u emisiju uključila Dušana Stojakovića, urednika ekonomske rubrike Večernjih novosti, koji ju je na kraju razgovora upitao na šta će ona potrošiti tih 100 evra.

- O sto evra nismo ni pričali. Znaš šta, ja sam juče slušala na Javnom servisu ekonomskog stručnjaka Ljubodraga Savića i on je pričao o tome da bi tih 100 evra trebalo da dobiju oni koji primaju minimalac i oni koji imaju ispod minimalca primanja. Onda je rekao da bi ostatak, ako bi ostalo 100 i nešto miliona u kasi, kad bi se svima njima uplatilo, mislim čak da je rekao 200 evra, da bi ostatak trebalo dati lekarima - počela je Jovana.

To i jeste njena odluka - da 100 evra donira lekarima.

- Ja ću stvarno da se založim za to da se napravi neki fond za sve one koji nemaju životnu potrebu za tih 100 evra, da tih 100 evra uplate u fond za naše lekare, jer stvarno mislim da su oni najveću junaci, da mi u stvari ni ne znamo kakvi su to junaci i sa čim se oni susreću. Mi imamo kao novinari priliku da pričamo sa njima svake nedelje. Neverovatna je ta žrtva i posvećenost poslu koju oni pružaju. Tako da, eto, ja ću svojih 100 evra uplatiti u neku bolnicu, u neku kliniku, negde gde bude preporučeno - rekla je Jovana.

VIDEO: Đorđe David opisao kako izgledaju njegovi dani u bolnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E77

    1. april 2020 | 12:26

    Ona i sanja marinkovic dve najiritantnije osobe na tv -u

  • Mire

    1. april 2020 | 13:09

    Pametnije bi bilo da tih 100€ uplati na neki kurs gde bi bar malo naucila da se ponasa kao voditelj u emisiji koju vodi , iz nje curi bezobrazluk bahatost , neznanje prostakluk........ smatra sebe elitom a nije ni svesna da da joj se Srbija smeje .

  • Milanka

    1. april 2020 | 15:49

    Svaka cast lekarima, a sta je sa policijom koja svakodnevno obilazi gradjane u samoizolaciji, i koja je takodje izlozena potencijalnim zarazenima?! Njih se niko ne seti. Oni nemaju nikakav strah?! Porodicu?! Malu decu?! Aplauz lekarima. Postujem. I treba. A gde je aplaiz za ostale?! Prodavce, vojnike, pekare...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA