≫ 

Kakva transformacija Vuka Kostića! Objavio sliku iz izolacije i nema šanse da biste ga prepoznali

- Izolacija braćo... Ali, bez zezanja, to će nam glave spasiti... Ako Bog da  - poručio je.

  • 6

Vuk Kostić (40) objavio je fotografiju iz izolacije, a "na prvu" skoro pa da nema šanse da biste ga prepoznali, s obzirom na to da je pustio kosu i bradu , te da izgleda potpuno drugačije.

Srpski glumac, jedan od omiljenih, sa osmehom je pozirao, a ljudima koji ga prate uputio je kratku, ali jaku poruku.

- Izolacija braćo... Ali, bez zezanja, to će nam glave spasiti... Ako Bog da  - poručio je Vuk, ali nije naveo gde se nalazi i gde provodi dane izolacije.

"Jer ja sam stari morski vuk", "Je l' to Džordž Kluni tražio dublera?", "Pomislih da je Tanasije Uzunović iz mlađih dana", "Neverovatno, ali tako treba. Opušteno i oprezno", neki su od komentara.

Pogledajte kako Vuk izgleda:

 
 
 
View this post on Instagram
Izolacija braćo...🤣😂🤣..( ali bez z to će nam glave spasiti ...ako Bog daA post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on

Za razliku od Vuka, njegova lepša polovina, voditeljka Ana Mihajlovski, nije delila sa pratiocima informacije o tome gde se nalazi i da li vreme izolacije provode zajedno, ili ne.

Njena poslednja objava na Instagramu je od pre 6 nedelja, kada je podelila njihovu zajedničku fotografiju sa prvog javnog pojavljivanja.

Video: Ana i Vuk prvi put u javnosti zajedno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA