≫ 

Srpska estrada zarađuje na polovnim krpicama: Poznate žene i prljave baletanke prodaju za 300 evra

Big Mama, Goca Tržan, Olja Crnogorac i Zorannah su samo neke od domaćih poznatih ličnosti koje svoje polovne krpice prodaju preko interneta

  • 22
Goca, Tržan, Olja Crnogorac, Zorannah, prljave baletanke, prljave patike Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović, Shutterstock, Pixabay

Mnoge popularne ličnosti sa domaće javne scene prodaju svoju polovnu odeću preko interneta i na tome zarađuju "debelo". Jednima je to način da se reše viška stvari i obuće iz ormara, dok je drugima način da zarade.

Pevačica narodne muzike i bivša takmičarka "Zvezde granda" Svetlana Tanasić (55), poznatija kao Big Mama je bila na korak od toga da napravi veliku muzičku karijeru, ali je odustala od toga i povukla se iz javnog života.

I dalje se bavi muzikom, a sada peva na svadbama i drugim veseljima, a u jednom trenutku je prodavala svoje cipele na Fejbuku, što su mnogi domaći mediji ispratili.

Svetlana je na Fejsbuk grupi „Kupujem-prodajem“ objavila oglas za prodaju svoje polovne obuće, koju nudi ispod cene.

Naime, ona je cipele jednog poznatog brenda prodavala jako jeftino.

- "Barberi" cipele u izvanrednom stanju, kao što može da se vidi po slikama. Broj 37, ali može i 38. Cena 35 evra - napisala je tada Tanasićeva.

Pop pevačica Goca Tržan (45) je takođe osmislila način da se reši suvišnih krpica iz ormara.

- Prodaja stvari preko interneta nije nešto što sam ja izmislila, to rade mnoge holivudske zvezde i ja sam to predložila mnogim koleginicama - rekla je Goca tada.

Promocija Spota Goca Trzan Goca Tržan; Foto: Nikola Tomić

- Čula sam neke negativne komentare, prilično maliciozne, ali ko se zadnji smeje, najslađe se smeje. Na kraju krajeva, to je novac koji ja zararađujem i šta je koga briga na šta ja to trošim. Ali, u ovoj zemlji se sve prašta, sem da zaradiš pare - zaključila je pevačica.

Bivša voditeljka i manekenka Olja Crnogorac (36) je takođe jednom prilikom istakla da zbog bavljena javnim poslom ima previše haljina i štikli koje više ne nosi, pa je zato odlučila da ih proda.

Olja Crnogorac Olja Crnogorac; Foto: Marko Jovanović

- Otvorila sam stranicu na internetu gde prodajem polovne, markirane stvari. Dok nisam počela da kreiram, uglavnom sam nosila većinom nefirmirane stvari, a cipele, kaiš i tašna su morali da budu dobri. Jednu tašnu nosim po pet ili šest godina. Jedno petnaest pari cipela mi stoji u koferu iza vrata, jer nemam gde da ih stavim. Cipele više ne brojim, imam ih mnogo - istakla je Olja, koja i dan danas prodaje svoje krpice.

Najpoznatija srpska blogerka Zorana Jovanović (29) poznatija kao Zorannah je svojevremeno stavljala svoje markirane stvari na prodaju, a za stare baletanke je tražila čak 300 evra.

Zorana Jovanović Zorannah Foto: Instgaram/zorannah

Zorannah je navela da je baletanke nosila samo jednom, ali je šokantno što je na prodaju dala obuću koju pre toga nije oprala, pa se na njima vide tragovi prljavštine.

Takođe, Zorana je nedavno objavila da prodaje patike marke "Isabel Marant", po ceni od 120 evra. Kako piše na oglasu, "prljave, ali kad se operu su u mnogo boljem stanju".

Zorannah Zorana Jovanović Printskrin: depop.com/zorannah

Tada je na oglas stavila i "Chanel" patike koje je prodala po ceni od 120 evra, a nove je kupila za 600 evra.

Zorannah Zorana Jovanović Printskrin: depop.com/zorannah

Ni one nisu bile reprezentativno čiste, barem ne na fotografiji na tom sajtu i na njenom profilu za prodaju krpica.

Video: Zorannah prodaje prljave patike za 120 evra: Kad se operu u boljem su stanju

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki rubiroza

    1. april 2020 | 21:38

    Ruzniju i prljaviju obucu skoro nisam video.....

  • Ana

    1. april 2020 | 17:58

    Fuj na sta lice, mogle bi bar da operu stvari koje hoce ds prodaju. Ja ne bih smela da kupujem od ovih poznatih,plasila bih se da ne dobijem neku infekciju

  • Tajci

    1. april 2020 | 17:36

    Sramota!Prodaje prljave patike, a izigrava "fensi" damu..... Blago onom ko tebe ozeni. Usrecice se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA