Goga Sekulić trpi jake bolove: Ovu operaciju je pevačica odložila zbog korona virusa

Goga već duže vreme ima problem sa kičmom

  • 12
Amigi Show, Amidzi sou, Goga Sekulic Goga Sekulić, Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Goga Sekulić (42) nedavno je trebala da ode na operaciju smanjenja grudi, koje joj zbog težine prave problem sa kičmom i stvaraju nepodnošljiv bol.

Goga je u martu planirala operaciju, međutim, zbog novonastale situacije i epidemije korona virusa,  kako u našoj zemlji, pa tako i u svetu, sve se odlaže do daljeg.

- Kičma me i dalje veoma boli zbog silikonskih grudi. Posebno zbog toga što Vasilija stalno nosim, ali šta ću, ja sam takva majka, ništa mi nije teško kada je moj sin u pitanju. Još uvek ne znam gde ću obaviti operaciju smanjenja grudi - otkrila je Goga za Blic.

- Tražim nekog dobrog specijalistu koji će to odraditi perfektno. Konsultovaću se sa prijateljicama koje su to radile. Možda se odlučim za nekog doktora u Švajcarskoj, a možda to bude bio neko iz Beograda - objasnila je pevačica.

Goga koja zbog posla i ljubavi inače živi na relaciji Beograd - Cirih, ističe da to uopšte ne utiče na njen brak i da ona i nje suprug imaju ono što je najbitnije za opstana jedne zajednice, a to je poverenje.

- Mnogi se pitaju kako opstajemo, ali nama ide dobro. Zasad nema problema u braku. Imamo poverenja jedno u drugo i to je najbitnije. Ne drma me ljubomora kada smo razdvojeni, ali ni njega. On zna čime se ja bavim, to je prihvatio i nema problem s tim. On ima više razloga da bude ljubomoran na mene, jer je moj posao takav da sam stalno okružena muškarcima, ali nije. Svestan je i da ne mogu u svakom momentu da mu budem dostupna. Ne mogu da mu se javim u toku nastupa, na primer - istakla je ona.

Video: Kad novopečena mama Goga Sekulić bira između izlaska u grad i deteta, to izgleda ovako

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lili75

    2. april 2020 | 20:46

    Znaci trebala da se operise ali ipak jos nema doktora niti zna gde ce da se operise!? Kakva glupost u ova teska vremena koga briga za njene grudi!!!!!

  • Zabrinut

    2. april 2020 | 19:13

    Boga mi problem je od nacionalnog značaja. Dok se to ne reši corona neka se strpi.

  • The Spatula

    2. april 2020 | 20:40

    A mozak... Sta je sa njim?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA