Darko Lazić priznao da je prekršio policijski čas: "Platiću kaznu, jer sam zakasnio"

Pevač je promenio ploču, pa odlučio da javno prizna da je prekršio policijski čas

  • 37
Darko Lazić Darko Lazić, Foto: Nikola Tomić

Folk pevač Darko Lazić (28) oglasio se putem društvene mreže Instagram i priznao da je u subotu, 28. marta, prekršio policijski čas i da mu je zbog toga napisana kazna koju će morati da plati.

Iako je prvo negirao da je prekršio policijski čas, Lazić je odlučio da prizna da nije ispoštovao strogo pravilo koje je naložila Vlada Republike Srbije zbog epidemije korona virusa.

- Tačno je da sam zakasnio, nakon policijskog časa, zakasnio sam 15-20 minuta zato što sam imao probleme sa kolima, a to da sam vozio – nisam, vozio je moj prijatelj... Ovo je prava istina. Platiću kaznu jer sam okasnio - priznao je pevač.

Darko se verovatno pokajao što je napravio grešku, te je na kraju svog obraćanja poslao poruku svojim pratiocima da budu odgovorni i ostanu u svojim kućama i poštuju sve propisane mere.

Podsetimo, policija je u Bogatiću zaustavila pevača narodne muzike Darka Lazića u subotu uveče i utvrdili su da se kretao bez obavezne propusnice za upravljanje vozilom, dok traje policijski čas za vreme vandrednog stanja zbog korona virusa.

Video: Darko Lazić o incidentu sa Cobijem na ciriškom aerodromu

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA