≫ 

Anđelo Ranković ima novo zanimanje i potpuno novi imidž: Teodorinog bivšeg porede sa Biberom

Anđelo je nakon učešća u "Zadruzi" odlučio da se više ne eksponira u javnosti

  • 42
Festival Ulaz, Anđelo Ranković Anđelo Ranković, Foto: Nikola Tomić

Meneken Anđelo Ranković u žižu interesovanja javnosti došao je kao učesnik "Zadruge 1"gde je ušao u ljubavnu romansu sa pevačicom Teodorom Džehverović.

Nakon što su okončali svoju romansu Anđelo se povukao iz javnog života, a u međuvremenu je potpuno promenio imidž i profesiju.

Ranković je postao fitnes instruktor i potpuno se posvetio zanimanju kojim se trenutno bavi, pa se osim posla personalnog trenera posvetio i pokazivanju načina za pripremu zdrave hrane.

Naime, Teodorin bivši, koji je do skoro bio prepoznatljiv po kratkoj, smeđoj kosi, ofarbao se u plavo, te ga mnogi sada porede sa svetskom zvezdom Džastinom Biberom.

Podsetimo, malo pre raskida, Anđelo je ispričao sve o njegovom i Teodorinom odnosu i istakao da bi se tada odrekao i svoje karijere zbog velike ljubavi.

- Kada bih u jednom trenutku morao da biram između toga da imam uspešnu karijeru ili da ostanem sa Teodorom u vezi, ja bih se odlučio za nju. Važnija mi je ljubav u svakom smislu od toga da budem karijerista. Mislim da uz ljubav svako može sve da ostvari, tako da ne bih razmišljao ni sekundu - kazao je tada za Srpski telegraf.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 𝑨𝑵𝑫𝑱𝑬𝑳𝑶 𝑹𝑨𝑵𝑲𝑶𝑽𝑰𝑪 💯 (@andjelo7) on

Podsećamo, manekena i Teodoru uslikao je naš paparaco kada su uživali u zajedničnom ručku čime su podgrejali glasine da su i dalje u ljubavnoj romanski koju žele da sakriju od javnosti.

Video: Prijalo mi je da se malo odmorim od Teodore: Evo kako se Anđelo oseća pošto se Zadruga završila

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo realno

    3. april 2020 | 10:50

    Čitajući komentare, vidimo da i nakon 2 god još komentiraju rijaliti fanatici dal su skupa nisi dal je bivši nije . Al puno toga je rečeno poslje Teodorinog rođendana, kao sto mozemo vidjeti kod nje na profilu i dalje stoje slike ,i dalje prati sve zajedničke grupe, čak i Sandra stavila na profil ,koju su ti zajednički fanovi krivili za sve čak i mamu dzehvu al vidimo da nije problem u njima ,vidi se da je prihvaćen s njihove strane Ilda, Milan prate ga na instagramu sve slike obvezno mu lajkaju, njezina obitelj ga prihvatila. A on sve blokirao stranice ni da sliku stavi ,onu što je stavio obrisao.A gdje njegov koji drugar na rođendanu. Jel njegov ko blizak ju prati na instagramu ,a da sad ce te reci da nije bitan instagram ,za sve vi imate opravdanje .Sad vi meni recite jel zdrav odnos kad se s partnerom posvadate i onda on tera inat pa sve živo zaprati, zamislite onda s tom osobom brak ,i to vama fanaticima zdrav odnos ,pa kakvu vi onda ljubav živite , i dalje kacite slike ,i sto ste si umislil da oni moraju biti zajedno , a ona mlada malo manjak samopouzdanja i preko svega će preći i opet će biti zajedno .Tako dragi rijaliti fanatici nemojte se svađati opet će oni biti zajedno ,tako oni ,kako god Želim im i njemu i njoj sve najbolje u karijeri i daljem životu .I da nemojte mi se kaciti na komentar jer se neću spuštati na vaš nivo.

  • Aleksandra

    3. april 2020 | 22:04

    Prelep si Andjelo, osmeh na lice i samo hrabro. Dobrim ljudima se dobro vrati.

  • Mixi

    2. april 2020 | 22:10

    Nema potrebe da Teodoru više povezujete s njim. Jasno je da će ostati upamćen kao Teodorin bivši, ali tko je danas pratio Teodorine storije sve mu je jasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA