"Čibe, kovide..." Gagi Jovanović na šaljiv način pokazao kako uz "vradžbinu" da pobedimo koronu

- Govorite: ''Ljubav, ljubav, dostojanstvo, solidarnost, poštenje, pravda" - rekao je glumac

  • 3

Glumac Dragan Gagi Jovanović (54) je na šaljiv način pokazao kako možemo da pobedimo korona virus, a dovoljno je samo pratiti njegova uputstva.

Naime, glumac se video porukom obratio putem društvenih mreža sa Tornika, nadajući se da je većina ljudi kod svojih kuća, na toplom mestu i u samoizolaciji.

Zatim je na šaljiv način posavetovao ljude, kako da se uz pomoć "vradžbine" koju on zna, otarase korona virusa od kojeg starhuje čitava planeta.

- Ukoliko želite da pomognete da se skinu čini, ja imam jednu vradžbinu koju možete da upotrebljavate svakodnevno i koja ne traje dugo, a verovatno znači mnogo. Potreban vam je globus i sredstvo za dizinfekciju, može da bude u gelu, a može da bude i sedamdesetoprocentni alkohol. Mi ćemo uzeti gel i istisnućemo sadržaj na globus, posebno na područja koja su zaražena, to jest na područja na koja su bačene čini - pričao je glumac.

Glumac je zatim naveo šta je ono što je obavezno da radite tokom nanošenja ove tečnosti na globus, uz još važniju poruku.

- Za vreme mazanja veoma je važno da govorite "Iš, iš, korona", a možete i "Ćao, viruse, ćao, ćao" ili "Čibe, kovide, čibe". Potom okrećite globus i govorite: ''Ljubav, ljubav, dostojanstvo, solidarnost, poštenje, pravda". Na kraju promućkati globus uz pevanje - rekao je glumac.

Snimak je podelila glumica Anđela Jovanović, njegova ćerka, a za snimanje ovog urnebesnog snimka je bila zadužena Branka Pujić, glumica i supruga poznatog glumca.

Korisnike društvenih mreža i pratioce njegove ćerke zabavio je ovaj video, te su mu u komentarima poručili: "Kakav kralj", "Genije ozbiljan", "Pa Gagi je stručnjak prve klase".

Gagijev šaljiv način za pobedu korona virusa uz važnu poruku pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Gagi Jovanović zapevao Ružo rumena u kafani

(N.L)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA