≫ 

Baka Prase otkrio koliko novca je zaradio od prodaje zaštitnih maski u jeku korona virusa

- Da sam ja hteo da zaradim na nesreći naroda, ja bih stavio cenu maske od 100. dinara i prodao 50 hiljada - iznervirano je objašnjavao Bogdan

  • 62
Baka Prase Baka Prase, Printskrin: Youtube/Baka Prase

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase do nedavno je prodavao maske sa potpisom svog brenda po ne baš pristupačnoj ceni, a sada je odlučio da javnosti otkrije koliko para je zaradio.

Obzirom da trenutno vlada epidemija korona virusa i da se maske prodaju neverovatnom brzinom, Bogdan je prodavao maske na kojima je ispisano ime njegovog brenda po ceni od 899 dinara.

Maske su se rasprodale za samo nekoliko dana, a mnogi su tada osudili njegov pokušaj da na brzinu, u vreme epidemije opasnog virusa zaradi novac.

Ilić je u poslednjem klipu koji je snimo za svoj kanal na Jutjubu, objasnio koliko je zaradio od prodaje maski, ali i objasnio da je uredno platio porez.

- Evo pogledajte ovo, prodao sma 713 komada maskica i zaradio sam  640.000. dinara. Od toga je 20 posto PDV, a to je 128.000 i to se oduzme. Ja od ove ukupne cifre čisto imam 512.000, ali to nije sve moje jer ne radim ja sam te maske - objasio je Baka Prase.

On se osvrnuo i na loše komentare i osude da je na neprimeren način, koristeći situaciju, zaradio novac.

- Da sam ja hteo da zaradim na nesreći naroda, ja bih stavio cenu maske od 100. dinara i prodao 50 hiljada - iznervirano je objašnjavao Bogdan.

Baka Prase Baka Prase pokazuje koliko je zaradio od prodaje maski, Printskrin: Youtube/ Baka Prase

Video: Baka Prase za Telegraf o veri, ocu i Zadruzi: Idem u crkvu, ali ne idem u rijaliti

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svest i savest

    3. april 2020 | 09:16

    Ubedi me dečkić u dve reči da je 2+2=2,3854!!! Pa tu računicu neće progutati ni gledači tvojih budalaština. Stisni petlju pa priznaj da si hteo leba bez motike ali mnogo se širiš pa si trn u oku veeelikoj vićini. I većina rekla "dalje nećeš proći"

  • Mane

    3. april 2020 | 08:30

    Ovaj mali vam idol? Što ne objavite nešto pametnije? Čuj Baka Prase....

  • Hh

    3. april 2020 | 08:25

    Njemu treba ozbiljna psihološka analiza ...dečko je bolestan kompleks niže vrednosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA