≫ 

Zorana Pavić se potresnim rečim oprostila i prisetila uspomena na brata koji je preminuo od korone

- Kada smo pravili plan da otvorimo kafić imao si ideju da bude zaključan prazan, da mi ispred pijemo kafu i čitamo novine i kažemo kako je krcat i nikog ne puštamo unutra... - napisala je pevačica

  • 3
Zorana Pavić, Vlada Bjelogrlic Foto: Facebook/Zourana Gevara

Brat od ujaka Zorane Pavić (54) preminuo je danas od korona virusaReč je o V. Bjelogrliću (45), a pevačica se na Fejsbuku "obratila svom bratu".

Zorana se oprostila od Bjelogrlića potresnom porukom i prisetila se njihovih uspomena koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnnim.

- Da mi je neko rekao da ću na ovaj način da ti se obraćam..mislila bih da je lud..i dalje verujem da će me neko probuditi i reći mi da je to samo ružan san... A ti kao esencija duhovitosti... imao bi svoj komentar - napisala je Zorana.

- Kada smo pravili plan da otvorimo kafić imao si ideju da bude zaključan prazan, da mi ispred pijemo kafu i čitamo novine i kažemo kako je krcat i nikog ne puštamo unutra... Prepuno je, kao, i da će svi pohrliti, ali ako ga i ne razradimo nama će biti zabavno - prisećala se pevačica.

- Kada si mi dao uniformu za koncert na Ljubičevskim konjičkim igrama, a ja bila presrećna, rekao si mi: "Pa to je samo uniforma, hoćeš i konja". Ljubav između tebe i tih lepih, plemenitih životinja... magija. Ubedih te za slavu da se slikamo pored svih pehara, jer si naš ponos. Pa tvoja ženica i jedinstvena sister Branka iz svih uglova to činiše, a ti na to: "Lakše mi pehar da osvojim, nego da poziram, nije vama lako" - napisala je Zorana.

- Dobar sin, brat, otac, prijatelj, kolega.. sveee. Neću napisati "bio", ti si to zauvek. Ukoliko me neko ne probudi sad i kaže da je to samo ružan san, da znaš da više ništa neće biti isto. Čekaj me gore da razradimo kafić, ako ga i ne razradimo biće nam zabavno - zaključila je Pavićeva.

Inače, V. Bjelogrlić bio je najbolji prijatelj iz detinjstva predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji nije krio suze pred saradnicima kada je tužna vest stigla do njega.

Preminuli Bjelogrlić je brat od strica našeg slavnog glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića.

Zorana Pavić Zoranina objava na Fejsbuku, Printskrin: Facebook/ Zourana Gevara

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markan

    3. april 2020 | 07:14

    nek muje laka zemlja

  • Buba

    3. april 2020 | 01:32

    Pretužao. Saučešće porodici. Biće mnogo teško rodbini i prijateljima da ne mogu da ga isprate kako dolikuje. Prokleta korona.

  • КНИН СРБ SRB

    3. april 2020 | 08:24

    Saucesce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA