≫ 

Ko su najbolje drugarice Jovane Joksimović i čime se bave: Jedna je velika srpska milionerka

Odlaze na privatna slavlja jedni kod drugih, putuju, provode se na koncertima, dele probleme, a o prijateljstvu retko javno pričaju

  • 22
Jovana, Željko Joksimović Željko i Jovana, Foto: Nikola Tomić

Jovana i Željko Joksimović venčali su se 14. septembra 2014. godine, u Beogradu, a na svadbenom veselju u jednom prestoničkom restoranu bile su brojne poznate ličnosti iz Srbije i regiona.

Među njima je i nekoliko poznatih žena sa kojima se Jovana godinama druži, i koje su joj najbliže drugarice i danas.

Prva među njima je dizajnerka Marija Tarlać sa kojom se Jovana intenzivno druži.

Marija i Jovana često su izlazile zajedno u noćne provode, a dizajnerka skoro da nije propustila nijedan beogradski koncert ili nastup Jovaninog supruga Željka.

Njih dve često putuju zajedno, a Marija je prva među zvanicama na svakom privatnom slavlju Joksimovića.

Marija je, inače, bila glavna stilistkinja Željka Joksimovića.

Tu je i Ivana Mišković Karić, sa kojom se Jovana godinama druži.

Odlaze na privatna slavlja jedni kod drugih, putuju, odlaze zajedno na koncerte. O prijateljstvu nikada nisu javno pričale.

Sandra Perović, voditeljka RTS-a, takođe je jedna od bliskih prijateljica Jovane Joksimović, kao i Branka Nevistić (51).

U galeriji pogledajte Jovanu sa bliskim drugaricama:

Branka i njen suprug Branislav Grujić (59) bili su među zvanicama na svadbi Joksimovića. Branka se u junu 2014. udala za milionera Grujića, u pravoslavnoj crkvi "San Giorgio dei Greci" u Veneciji, a danas nosi njegovo prezime. Pre Venecije, par se venčao u Slankamenu, 28. maja 2014. godine.

Zanimljivo je da je Branka, pre udaje za Branislava, bila sa Momčilom Lavrnićem, sa kojim ima sina Luku. Momčilo je sada u braku sa Anom Stanić, sa kojom se Marija Tarlać blisko družila.

Jovana je bliska i sa Melinom Džinović, suprugom Harisa Džinovića, sa kojima se često okupljaju i druže u porodičnim domovima.

Među Jovaninim drugaricama je i Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića. Ovaj par takođe je bio na svadbi Joksimovića, kao i na ostalim privatnim slavljima.

Video: Željko Joksimović: Jovana je imala moje CD-ove kad smo se upoznali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA