Miloš Biković iz grada pobegao na selo: "Bože, nisi baš morao ceo svet da zaustaviš"

Biković vreme u izolaciji provodi čitajući knjige i gledajući filmove

  • 5
Miloš Biković

Miloš Biković, Foto: Marko Jovanović

Glumac Miloš Biković zbog epidemije korona virusa odlučio je da se izoluje u selu gde mu je mnogo lakše da funkcioniše i da se distancira od ljudi.

- Kada sam video da počinje izolacija, shvatio sam da će ovde biti mnogo bolje nego u gradu. Možeš da izađeš u dvorište, da odeš do šume i negde gde ne moraš da srećeš ljude - rekao je Biković za RTS.

Miloš je pre epidemije želeo da ode na odmor, te mu izolacija sada prija. Glumac provodi vreme čitajući knjige i gledajući filmove koje do sada nije stigao da pogleda.

- Daj bože da ostanemo svi živi i zdravi. Ali meni zapravo ova izolacija odgovara. Samo sam, ipak, razmišljao: "Pa, Bože, nisi baš morao ceo svet da zaustaviš" - rekao je Biković.

- I kad ustanem u sedam ujutru ne mogu da pogledam i pročitam sve što sam zacrtao - kaže glumac i dodaje da razmišlja o promenama nakon završetka epidemije korona virusa.

- Pokušavam da predvidim i da vidim koliko sam dobar u tome. Što se mene tiče, vratiću se nekom svom ustaljenom životu i rutini sa možda nekom novom svešću - zaključio je Miloš.

Video: Biković: Vaši preci su zvani da uzimaju puške i idu u rovove, od vas se traži da sedite na kauču!

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    3. april 2020 | 19:43

    Legenda srbenda uspesan covek rusofil vernik smeker svaka cast i ne zaboravlja korene!!!

  • DARKO 100%

    3. april 2020 | 19:47

    Danas je najbolje koji su na selima ili na planini,tamo je zivi svet oko tebe koji nije zatrovan ,priroda se normalno razvija ,razno cvece i lekovite travke sve jedno pored drugog a niko nikoga nije inficirao ,cist vazduh i zdrava voda ,sta ces bolje

  • beg

    4. april 2020 | 09:53

    A nije u rusiji?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA