≫ 

Keba ne miruje ni u izolaciji! Pevač ispirisan popularnim mjuziklom napravio nešto potpuno drugačije

- Nastupi si otkazani, ali moj entuzijazam i neiscrpnost i pevanje i komponovanje i sviranje nije i nikada neće biti otkazano - rekao je Keba

  • 2
Dragan Kojić Keba Dragan Kojić Keba, Printskrin: Youtube/Dragan Kojic Keba

Pevač Dragan Kojić Keba objavio je prvu pesmu u izolaciji, reč je o numeri "Kad bih bogat bio". Pevač je bio inspirisan mjuziklom "Violinista na krovu", te je za vreme boravka u svom domu napisao tekst i dokomponovao strofe.

Inače, Dragan je tokom učešća u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" gde je već izveo originalnu numeru pesmu, a kadrove iz emisije iskoristio je za svoj spot.

Ideju sam dobio zahvaljujući mjuziklu "Violinista na krovu" u TLZP-u, gde sam tu ulogu imao. Napisao sam tekst i dokomponovao strofe, a aranžirao je Nenad Konstantinov koji je u svom domu vizuelno snimio sebe, i ja sebe u svom domu i tako smo u ovoj izolaciji napravili i fin spotić. Pesma je totalno drugačija, ono kabare, mjuzikl fazon, a pamtiću je uvek, jer je prva koju sam objavio u izolaciji - rekao je pevač.

- Nastupi si otkazani, ali moj entuzijazam i neiscrpnost i pevanje i komponovanje i sviranje nije i nikada neće biti otkazano. Moja profesija je uvek bila ujedno i moj najdraži hobi - zaključio je Keba.

Kebin prvi spot iz izolacije za pesmu "Kad bih bogat bio" pogledajte u nastavku:

Video: Lepa Brena u četiri zida: Vreme u izolaciji provodim kao i sve domaćice - kuvam najviše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA