≫ 

Pričalo se da je Bikoviću "skinuo" devojku, a sada se mladi glumac oglasio i otkrio sve detalje

Trojpec i Barbara zajedno su prošetali crvenim tepihom na premijeri filma "Hotel Beograd"

  • 2
Milos Biković, Miloš Petrović Trojpec, Barbara Tatalović Biković, Tropejac i Barbara Tatalović, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Nakon što je glumac Miloš Petrović Trojpec prošetao pod ruku sa Barabarom Tatalović na premijeri filma "Hotel Beograd" u javnosti su se pojavili navodi da između njih ima nešto više i da je mladi glumac "skinuo" devojku svom kolegi Milošu Bikoviću.

Njih dvojicatrenutno sarađuju na jednom projektu, a Trojpec je glasinama stao na put i objasno svoj odnos sa Barbarom, pa pomenuo svoju bivšu devojku, glumicu Milicu Majkić.

- Malo me je pogodilo što se piše da sam Bikoviću "skinuo" ribu, a pomenuta je Milica koja je bitan deo mog života. Najveću potrebu da to demantujem osećam zbog nje i Miloša, jer sam siguran da se u ovoj konotaciji ne osećaju prijatno. Miloš mi je prijatelj, a Milica mi je bitna i draga osoba i žao mi je što je pomenuta u ovom kontekstu - rekao je glumac za Blic.

Petović je demantovao priču da je u vezi sa bivšom devojom svog kolege, pa objasnio kako je upoznao Barbaru i u kakvim su odnosima njih dvoje.

- Sa Barbarom nikad nisam bio u vezi, niti je to ikada dovođeno u pitanje. Nju sam upoznao kao Miloševu devojku, družili smo se i bili čak svi zajedno na Kopaniku - ona i Biković, Milica i ja - ispričao je Trojpec.

On je zatim otkrio da je o svemu pričao i sa Bikovićem, pa iprićao koji je razlog što je crvenim tepihom na premijeri filma prošetao upravo sa Barbarom.

- Tako da poznajem osećanja svog prijatelja i iz tog razloga nije prijatno kada se pojave ovakvi navodi. Pričao sam sa njim tada i okej je to što nas dvojica znamo šta je istina, ali ne želim da oko toga ide neka priča jer nema potrebe. Ja sam samo sa Barbarom prošetao crvenim tepihom, jer smo mi po protokolu dolazili zajedno na premijeru. Ona je samo pridržala mene za ruku dok smo dolazili na crveni tepih, tačnije za lakat, a nismo se držali za ruke. Ja sam samo džentlmenski dao da se prihvati dok ide u štiklama i to je sve - rekao je glumac.

Miloš Biković, Barbara Tatalović Miloš i Barbara, Foto: Instagram/barbaratatalovic

Trojpec je rekao da nikada ne bi mogao da bude sa bivšom devojkom svog prijatelja.

- Takav sam karakterno i imam moralnih skrupula da nikad ne bih bio sa drugarovom devojkom sa kojom je bio dugo u vezi, to nema veze sa Bikovićem. Razumem šta je ljubav i nikad ne reci nikad, ali moj stav je da se nikad ne bih tu petljao. Čak i kad bih osetio nešto prema Barbari, ja bih se distancirao, jer mi je draži Miloš kao prijatelj nego bilo kakva afera ili šta god -  zaključio je Miloš.

Video: Biković o Hotelu Beograd: Ovde je bolje nego u Moskvi, ali Rusija je ipak najveća na svetu

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA