≫ 

Priveden i Mitar Mirić: Prekršio istu zabranu kao Đani i njegova žena

Pevaču je, kao i ostalim osobama koje su se nalazile u istom objektu, odrđen pritvor od 48 časova

  • 29
Mitar Mirić

Mitar Mirić/Foto: Nikola Tomić

Osim Radiše Trajkovića Đanija, Mitar Mirić (63) je među osobama koje su u 48-časovnom pritvoru zbog kršenja jedne od mera zabrane izrečenih od strane Vlade Srbije, a nastalih radi sprečavanja širenja zaraze korona virusom.

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva za 20 osoba određeno je zadržavanje, jer su juče zatečeni u "Kraun plazi", iako je okupljanje ovolikog broja ljudi zbog korona virusa zabranjeno, saznaje "Telegraf". Oni ostaju u pritvoru narednih 48 sati.

U pritvoru se osim folk pevača Đanija, njegove supruge Slađane, kao i sin Miloš i njegove devojke, nalazi i pevač Mitar Mirić, koji se u vreme hapšeja nalazio na istom mestu.

Kako saznajemo, zadržani su P. V. (30), B. T (28), M. S (32), M. M. (63), G. K. (49), R. T. (48), S. T. (53), R. M. (36), S. B. (48), L. R. (22), A. P. (30), N. O. (39), M. S. (25), T. R. (34), M. A. (36), S. T. (31), M. R. (40), M. P. (37), M. T. (23) i N. M.

Njima se na teret stavlja krivično delo Nepostupanje po zdravstvenim propisima u vreme epidemije.

Među uhapšenima je i direktor lobija i bara, saznaje Telegraf.rs.

Podsetimo, među pritvorenima je i fudbaler Aleksandar Prijović.

Saopštenje hotela "Crowne plaza"

 

Iz uprave ovog hotela objasnili su da oni i dalje redovno rade, ali da se pritom potpuno podržavaju borbu protiv epidemije i drže se zadatih mera.

Tokom vanrednog stanja hotel Crowne Plaza nastavio je da radi, što je u skladu sa merama koje naša država sprovodi u zaštiti od epidemije Covid-19. U funkciji je hotelska kuhinja, koja omogućava ketering – isporuku hrane građanima koji žele da smanje svoje kretanje, a takođe i isporuku obroka koje Crowne Plaza svakodnevno donira za lekare u tri beogradske klinike.

- U danima vanrednog stanja hotel ima i jedan ne preveliki broj gostiju, zauzeto je pedesetak soba, u skladu sa situacijom oko nas. Svi ti gosti su punoletne osobe koje odgovaraju za svoje postupke i hotel ni na jedan način ne može da utiče i ne organizuje njihovo kretanje, pa ni eventualno okupljanje - navodi se u saopštenju.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

Video: (AUDIO) Đani nam se javio: U zatvoru sam!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA