≫ 

Drastična promena imidža: Nikolijina dosad neobjavljena slika podelila fanove

Pevačica se pohvalila velikom promenom koja se tiče boje kose

  • 7
Nikolija Jovanović Nikolija Jovanović/FOTO: Telegraf

Nikolija Jovanović odlučila je da se pozabavi slikama u telefonu i počasti svoje fanove jednim od izdanja u kojem je još nisu videli.

U pitanju je velika transformacija, s obzirom na to da je pevačica poznata kao dugogodišnja brineta, a ovaj put se pred fanovima "pojavila" kao plavuša.

Na slici ima dugu plavu talasastu kosu, što inače nije uobičajeno jer joj je kosa ravna, a u pitanju je drastična promena imidža za potrebe snimanja spota koji tek treba da predstavi u nekom narednom periodu, kako je i sama navela.

- Jedna od par neobjavljenih fotki sa snimanja spota koji će tek izaći... Kako vam se čini ova promena za potrebe kadra? - upitala je Nikolija fanove.

I dok je bilo onih koji su oduševljeni njenom promenom, pojedini su joj uputili negativne komentare navodeći kako im se ne dopada u ovom izdanju.

 
 
 
View this post on Instagram
Jedna od par neobjavljenih fotki sa snimanja spota koji ce tek izaci....Kako vam se cini ova promena za potrebe kadra? 💁🏼‍♀️A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on

Video: Relja sasvim iskreno: Nikoliju volim da vidim bez ičega na sebi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA