≫ 

Indi se oglasila iz bolnice: "Polemiše se o trećoj operaciji! Teško dišem, jer u plućima imam vodu"

- Borim se da budem bolje! Imam terapije, ležim, odmaram se, teško mi je da da pričam... Imam vodu u plućima, zbog toga teško dišem - izjavil je Indi

  • 3
Indira Aradinović Indi, Indy Pevačica Indi, Foto: Instagram/editaaradinovic

Nakon što je Edita Aradinović objavila da se njena sestra Indi Aradinović bori za život, pevačica se iz bolnice oglasila za Telegraf.rs i otkrila detalje svog zdravstvenpg stanja.

Indi nam je ipričala da teško govori i priča, jer u plućima ima vodu. Ona je istakla da prati upustva svojih lekara i bori se da se što pre oporavi.

- Borim se da budem bolje! Imam terapije, ležim, omdaram se, teško mi je da da pričam... Imam vodu u plućima, zbog toga teško dišem -  rekla je Indi za TelegrafJETSET.

Aradinovićeva kaže da njeni doktori razmišljaju o još jednoj operaciji, trećoj po redu, ali da se ona moli da do toga ne dođe.

- Doktori nemaju nikakve konkretne prognoze, pratimo moj organizam, kako reaguje kako se ponaša. Doktori su optimisti, to je jako bitno, jer mi ulivaju snagu, stabilnija sam i mirnija zbog toga. Polemiše se o trećem otvaranju, ali se trudimo i molimo se Bogu da sve to zaobiđemo - rekla je pevačica.

Podsećamo, Edita se putem Instagrama obratila javnosti i podelila kroz šta prolazi njena sestra. Ona je između ostalog navela da su pevačici "otklonili slezinu, ugradili bajpas, kao i da je pluća bole.

Video: Sestre zakopale ratne sekire: Edita i Indi objavile snimak kao dokaz pomirenja!

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA