≫ 

"Bila sam uplašena, jezivo je...": Đanijeva žena otkrila detalje privođenja i boravka u ćeliji

- Bili smo na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, nismo imali lošu nameru - rekla nam je Slađa

  • 52
Radiša Trajković Đani, Slađana Trajković

Radiša Trajković Đani, Slađana Trajković, Foto: Nikola Tomić

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa potpisali su sporazum o priznanju krivice sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom i osuđeni su na tri meseca kućnog zatvora zbog izvršenog krivičnog dela nepostupanja po propisima za vreme epidemije. 

Trajković i njegova žena privedeni su u jednom prestoničkom hotelu gde je pored njih bilo još 22 lica, te su svi privedeni zbog kršenja pravila koja je propisala Vlada Republike Srbije - da je zabranjeno okupljanje više od dve osobe.

Đanijeva supruga za Telegraf.rs ispričala je detalje privođenja u prestoničkom hotelu, kao i boravka u pritvoru.

- Bili smo na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Otišli smo da odnesemo prijatelju lek, nismo znali da ne sme da bude više od dvoje ljudi, pritom nigde to obaveštenje nije bilo istaknuto, niti nam je iko iz hotela rekao da ne možemo da budemo tu. Nismo imali pojma šta će da se desi, nije nam bila namera da ugrozimo nekog ili sebe. Imam troje dece, sreća da nismo svi zajedno bili, mogli smo svi da zavšrimo u pritvoru - rekla je Slađa za Telegraf JETSET.

- Policajci su samo obavljali svoj posao, bili su prijatni i ljubazni prema nama. Nije mi bilo svejedno kad sam čula da će nas zadržati. Uplašila sam se. Toliko mi je bilo neprijatno zbog situacije, užasno je boraviti u ćeliji... Jezivo...Nikad ne bismo uradili nešto što je zabranjeno, ali nismo znali... - ispričala je Đanijeva žena.

Pevačeva lepša polovina kaže da će ona i njen suprug odslužiti svoju kaznu, te će  tri meseca da provedu u kućnom pritvoru.

- Dogovorili smo se za kućni pritvor, moraćemo da odslužimo kaznu. Ona trenutno još uvek nije na snazi, naknadno će nam javiti od kada smo u kućnom pritvoru - zaključila je Slađa.

Video: (AUDIO) Đani nam se javio: U zatvoru sam!

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruza

    5. april 2020 | 09:45

    Ovaj djani ce puknuti od silikona trebalo ih je u samicu mjesec dana drzati

  • stamenko

    5. april 2020 | 09:38

    Treba ih u zatvor a ne u kucni pritvor u Becu nebo smeli da se ponašaju tako tamo su na AMS a ovde se bahate,Pastetari .

  • Lucifer_pk

    5. april 2020 | 09:29

    A dekica iz Niša dobio odma 52 dana zatvora i to jer je bio na ulici u vreme policijskog časa ovi pravili žurku sedeli i pili valjda taj lek što poneli prijatelju i dibili kućni pritvor koj će da odleže verovatno nikad sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA