≫ 

Čipkasti brus i plitke gaćice... Slavicu Ćukteraš osudili zbog nove slike, nije im ostala dužna

Pevačica je otišla korak dalje i novom provokativnom slikom skrenula veliku pažnju

  • 16
Slavica Ćukteraš Slavica Ćukteraš/Foto: Marko Jovanović

Slavica Ćukteraš nakon razvoda ne prestaje sa objavljivanjem provokativnih slika na društvenim mrežama, zbog kojih često nailazi na kritike, a nekako se naročito izdvojila najnovija slika koju je objavila. Najnovija bar što se tiče vremena objave.

Pevačica je na Instagramu otišla korak dalje, pa je sada "na red" došla njena slika u čipkastom brushalteru i minijaturnim gaćicama koje se jasno vide zbog spuštenih pantalona.

Selfi je nastao pred ogledalom i ne moramo ni napominjati da je objavljen iz izolacije, tačnije u vreme kada na teritoriji Republike Srbije traje policijski čas, koji je ovog vikenda, 4. i 5. aprila na snazi 40 sati.

Da li je Slavica želela da skrene misli fanovima u ovim danima kada su svi u strahu i u većoj meri koriste društvene mreže, pogotovo muškarcima, ili je jednostavno želela da pokaže ravan stomak i trbušnjake - ne znamo, ali je zbog slike dobila razne negativne komentare.

Nije ostala dužna nekima koji su joj zamerili uz reči da joj "ovo ne treba", pa je istima i odgovorila, očigledno želeći da stavi do znanja da je ovakvi komentari ne dotiču.

Slavica Ćukteraš Slavica Ćukteraš/Foto: Instagram/cukterasslavica

- Mnogo je smešno to što pišete - odgovorila je Slavica uz smajlije, a potom na jedan komentar kako bi trebalo da izbaci neki novi hit dodala: "Poslušaću te".

U svakom slučaju, pažnju je izazvala.

Komentare i pevačicine odgovore, kao i još njenih provokativnih slika, pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Hurricane u četiri zida: Devojke su nam se javile iz izolacije, a na kraju su i zapevale

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ratko

    5. april 2020 | 12:51

    Ajte bre zena izgleda odlicno, vi sto ste navikli na masne ne komentaristite, razvela se pa sta, mlada je i neka pokazuje sta ima, svi mi to isto radimo, i ja da imam misice slikao bih se a ovako sa stomacinom mogu samo da blejim, Slavice samo napred, odlicna si riba

  • mikabg

    5. april 2020 | 16:33

    Kada karijera pevačice krene niz brdo, onda počne skidanje i pokušaj da se nekako skrene pažnja! Tužno.

  • Ujka Zitko PFK

    5. april 2020 | 12:45

    Onaj golman,na vreme pobego od nje🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA