Đani će moći da nastupa iako je osuđen na kućni zatvor, evo i pod kojim uslovima

On će moći moći da ide na nastupe, ako to bude tražio, a svaki će morati unapred da se odobri

  • 27
Darko Lazic, after party Radiša Trajković Đani, Foto: ATA Images

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa juče su osuđeni na tri meseca kućnog zatvora, jer su su izvršili krivično delo nepostupanja po propisima za vreme epidemije, a Đani će pod određenim uslovima moći da nastupa za vreme odsluženja kazne.

Folker i njegova supruga će, kada im to bude naloženo od strane državnih organa, morati tri meseca da provedu u kućnom zatvoru, dok će pevaču zbog poslovnih obaveza povremeno biti dozvoljeno da napusti svoj dom.

Pošto Đani svoju porodicu izdržava od svog posla, biće mu dopušteno da uz odobrenje ode na nastup, ali će u tom slučaju morati da se pridržavava određenog pravila.

- Đani je pred tužiocem morao da napiše da je istina da je prekršio zabranu javnih okupljanja i da priznaje krivicu. On će moći moći da ide na nastupe, ako to bude tražio, a svaki će morati unapred da se odobri. Nastupi se u ovim slučajevima uglavnom dozvoljavaju, jer je to njegov posao, od kojeg izdržava porodicu - rekao je izvor za "Blic"

- On će morati da bude u svojoj kući u tačno vreme koje je unapred navedeno, u minut - ispričao je izvor.

Podsećamo, Đani i njegova supruga su privedeni po nalogu Trećeg osnovnog suda zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanja po propisima za vreme epidemije, u petak 3. aprila, u lobi baru jednog hotela.

Kako j ezabranjeno okupljanje više od dve osobe, pored Đanija i njegove supruge privedeno je još 22 lica, među kojima su pevač Mitar Mirić i fudbaler Aleksandar Prijović.

Video: (AUDIO) Đani nam se javio: U zatvoru sam!

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qrta

    5. april 2020 | 22:06

    Sve se nadam da je ovo trač inače ako je istina onda treba da izumremo kao narod. Da tamo neki pevači budu iznad zakona onda tu pamet ne stanuje.

  • Najjači glas

    5. april 2020 | 23:00

    A baku Oliveru kaznili sa 150.000 dinara zato što je bila na ulici u vreme policijskog časa, a šta kao ona nema prava na život?!?! Odakle njoj toliko para da plati kaznu? I da li se pita država i sudstvo da li će ona posle toga imati para da preživi? Sramite se!

  • misa

    5. april 2020 | 23:12

    Pa tako će i prijović morati da ide na treninge i utakmice jer i on živi od fudbala sto ih bar nisto odrali novčano njima bi više ro odgovaralo jer oni mogu da plate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA