≫ 

Slavica Ćukteraš o svojim provokativnim fotografijama: "Ako sam se razvela, nisam umrla"

- Ukoliko vam smeta sadržaj koji je predstavljen na profilu, onda isti nemojte da gledate - napisala je Slavica

  • 20
Slavica Ćukteraš

Slavica Ćukteraš, Foto: Marko Jovanović

Pevačica Slavica Ćukteraš nakon povratka na muzičku scenu ne prestaje da intrigira i privlači pažnju svojim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama.

Ona se u međuvremenu razvela, a njenu transformaciju iz odmerene devojke u samouverenu ženu koja pokazuje svoje atribute, svi komentarišu.

Slavica se na svom Intagram profilu obratila onima koji je komentarišu, pa im poručila da se ponosi svojim telom i da nije umrla, iako se razvela.

- Postavljanjem mojih provokativnih fotografija nemam cilj nikoga da uvredim. Ponosna sam na svoje godine, svoj izgled, svoje telo i nemam problem da to pokažem. Ako sam se razvela, nisam umrla. Ukoliko vam smeta sadržaj koji je predstavljen na profilu, onda isti nemojte da gledate - napisala je pevačica.

- Za sve one koji poštuju jak, samostalne, hrabre žene koje se ne stide svog izgleda imam samo jednu poruku - Ne može vam niko ništa! - napisala je Slavica.

Slavica Ćukteraš

Objava Slavice Ćukteraš na Instagramu, Printskrin: Instagram/cukterasslavica

Video: Hopla! Slavica Ćukteraš igra oko šipke

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anika

    6. april 2020 | 06:03

    Mi smo mislili da si umrla kad si se udala, jer te nigde nije bilo. A ovo sto posle razvoda se skidas i guzis to nista nije novo kad su raspusetnice u pitanju. (cast izuzecima)

  • Zof

    6. april 2020 | 08:31

    Vidis da si ko motka za ves.

  • Heliko Peter

    6. april 2020 | 07:42

    Kako ne kapira ovaj svijet? Razvedene niko nece i nikoga ne zanimaju. Terapija tebi treba pod hitno. To sad pokusavas bivsem da pokazes sta je izgubio. Za svaki problem trebaju 2 osobe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA