≫ 

Da odnesu lek, detetov rođendan... Evo na šta su se "vadile" zvezde koje su uhapšene u hotelu

Jedina koja je puštena da se brani sa slobode jeste Đanijeva buduća snaja Nina Jezdimirović, pošto je trudna

  • 7
Radiša Trajković Đani, Slađana Trajković Slađa i Đani, Foto: Nikola Tomić

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana Trajković sinoć su privedeni zbog kršenja zabrane okupljanja više od dvoje ljudi na malom prostoru, zbog čega su bili zadržani u pritvoru. Na teret im je stavljeno krivično delo Nepostupanje po zdravstvenim propisima u vreme epidemije.

Pored njih, u hotelu "Crowne Plaza" bilo je još ljudi, koji su takođe uhapšeni, a među njima i fudbaler Aleksandar Prijović, te pevač Mitar Mirić.

Jedina koja je puštena da se brani sa slobode jeste Đanijeva buduća snaja Nina Jezdimirović, pošto je trudna.

Međutim, Đani, Prijović i Mirić na saslušanju su imali izgovore, kako bi "objasnili" zašto su prekršili mere koje je izdala Vlada Republike Srbije.

- Tačno je sve što piše u krivičnoj prijavi, kriv sam, žao mi je. Ja sam toga dana nešto posle 15 sati došao u hotel sa sinom da prijatelju donesem lek, on je već bio negde u hotelu, pa sam seo da ga sačekam i poručio piće. Došle su i moja žena Slađana i devojka moga sina, i sele za drugi sto - rekao je Đani, tvrdeći da se "pridržavao" odluka Vlade tokom vanrednog stanja, ali da "nije stigao sve da ih isprati".

Takođe, ponavljao je čuvenu rečenicu "No Đani, no parti", u više navrata.

Aleksandar Prijović je kazao da mu je žao zbog svega što se dogodilo.

Aleksandar Prijović, fudbaler Aleksandar Prijović, Foto: Guliver/Srdjan Stevanovic/Getty Images

- Nisam imao nameru da kršim zakon, svega sam se pridržavao, nisam znao da ne smem da budem tamo. Otišao sam u hotel, posle individualnog treninga, na ručak. Međutim, tog dana mi je ćerki bio rođendan i pošto mi je dok sam sedeo slučajno naišao prijatelj s devojkom, pozvao sam ih da sednu sa mnom, da ih počastim povodom rođendana - navodno je ispričao fudbaler, piše Kurir.

Inače, Prijović i još nekoliko gostiju lokala koji su uhapšeni naknadno su se prijavili kao gosti hotela, ne bi li izbegli privođenje.

- Verovatno su smatrali da kao gosti imaju pravo da borave na tom mestu, pa su se neki od zatečenih skoro dva sata posle upada policije prijavili telefonom ili preko sajta Buking i rezervisali sobe, ali im to nije pomoglo - kaže sagovornik.

RTS Novogodišnji Program, mitar miric Mitar Mirić, Foto: A. Nalbantjan

Inače, pevač Mitar Mirić, koji je takođe priznao krivicu, tvrdio je kako je u lokal došao nakratko, da bi uzeo naručenu hranu.

Podsetimo, nakon puštanja iz pritvora Slađa je za Telegraf iznela detalje.

Bili smo na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Otišli smo da odnesemo prijatelju lek, nismo znali da ne sme da bude više od dvoje ljudi, pritom nigde to obaveštenje nije bilo istaknuto, niti nam je iko iz hotela rekao da ne možemo da budemo tu. Nismo imali pojma šta će da se desi, nije nam bila namera da ugrozimo nekog ili sebe. Imam troje dece, sreća da nismo svi zajedno bili, mogli smo svi da zavšrimo u pritvoru - rekla je Slađa za Telegraf JETSET.

- Policajci su samo obavljali svoj posao, bili su prijatni i ljubazni prema nama. Nije mi bilo svejedno kad sam čula da će nas zadržati. Uplašila sam se. Toliko mi je bilo neprijatno zbog situacije, užasno je boraviti u ćeliji... Jezivo...Nikad ne bismo uradili nešto što je zabranjeno, ali nismo znali... - ispričala nam je Đanijeva žena.

- Dogovorili smo se za kućni pritvor, moraćemo da odslužimo kaznu. Ona trenutno još uvek nije na snazi, naknadno će nam javiti od kada smo u kućnom pritvoru - zaključila je Slađa.

Video: (AUDIO) Đani nam se javio iz policijske stanice kad su ga uhapsili zbog kršenja policijskog časa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    6. april 2020 | 10:15

    Hahhahaha, cela porodica ide da odnese jedan lek u vreme izolacije😂😂😂 Ma važi...

  • Vesna

    6. april 2020 | 09:32

    Ama prestanite vise pisati o nebitnim gradjanima Srbije!!!!!!!!!!

  • FANTOM

    6. april 2020 | 11:08

    Policijo, postupi po zakonu i naređenju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA