≫ 

Porodila se ćerka najbogatije Srpkinje! Petra rodila 4. dete

Ovo dete prvo je zajendičko Petri i Semu, a ona iz prethodnog braka sa Džejmsom Stantom ima sinove Džejmsa i Endrua, te ćerku Laviniju

  • 5
Sam Palmer, Petra Ekleston

Sem i Petra, Foto: Instagram/sampalmerstaffing

Petra Eklston (30) na svet je donela 4. dete, a vest je otkrio njen verenik Sem Palmer koji je priznao da su vest o rođenju deteta krili nekoliko nedelja.

- Dobio sam mnogo poruka u kojima ste me pitali kada će se dete roditi. Dobili smo predivnu devojčicu pre nekoliko nedelja. Hvala svima na lepim željama. Mama i beba su dobro - napisao je Sem na Instagramu.

Inače, ovo dete prvo je zajendičko Petri i Semu, a ona iz prethodnog braka sa Džejmsom Stantom ima sinove Džejmsa i Endrua, te ćerku Laviniju.

Inače, pre nekoliko dana svetom je protutnjila vest da Petrin tata, milijarder, nekadašnji izvršni direktor Formule 1 - Barni Eklston, u 90. godini čeka 4. dete sa suprugom Fabijanom Flosi (44).

Podsetimo, Petra i Tamara ćerke su koje je Berni dobio sa Slavicom Radić.

Slavica Ekleston, odnosno Slavica Radić, ćerka je lučkog radnika iz Rijeke, istarska lepotica, koja je rođena u Goranima kod Laktaša 1958. godine.

Berni i Slavica razveli su se nakon 23 godine braka.

- Imala je oko 50 godina i želela drugačiji život. Nije joj se dopalo da 17-18 puta godišnje odlazim od kuće - rekao je Berni jednom prilikom.

Slavica Eklston

Slavica Eklston, Foto: Profimedia/Abaca

- Slavica je bila izuzetna, drugačija od ostalih žena. Ne samo da je bila visoka, već je imala karakter - pričao je Berni, koji je 1982. godine, tokom trke F1 za VN Italije u Monci, upoznao tada dvadesetpetogodišnju Armanijevu manekenku Slavicu Radić.

 Tada je dobila prsten vredan 1,5 miliona funti.

Kada se razvela od Bernija, nasledila je oko 1,6 milijardi funti. Naime, čitav kapital i sve firme Bernija Eklestona bile su prepisane na ime njegove žene, koja je inače i vlasnica modne kuće.

 

Porodica Ekston danas poseduje sistem kompanija, a većina se vodi na Slavičino ime, kao i holding „Slec“ (SLavica ECclestone) u kojem su sadržane akcije Formule jedan, gde je Slavica a ne Berni, glavni akcionar. Slavica Ekleston poseduje i svoju promotersku kompaniju, kao i 85-metarsku jahtu "Petra" vredna 75 miliona funti, avion “falkon” od 12 miliona funti, kao i hotel u Geštadu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    6. april 2020 | 09:59

    Родила мале Американце за овог зубатог, да је у Србији не би се ни удала, била би на Пинку...

  • baba

    6. april 2020 | 10:27

    ona je srpkinja kolko sam i Indus

  • Realno

    6. april 2020 | 10:20

    Njen brat ili sestra ce biti mladji-a od njenog deteta. Hahahahahhaha Neka su ziva i zdrava deca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA