Filipović: Reklamiraš škaljarce, nacionaliste i homofobiju! Biković: Površan si i ljubomoran!

O gej sceni u seriji "Južni vetar" i dalje se polemiše na društvenim mrežama

  • 15
Miloš Biković, Stevan Filipović

Miloš Biković, Stevan Filipović/Foto: Marko Jovanović, ATA Images

Pre nedelju dana u seriji "Južni vetar" emitovana je gej scena u kojoj se glumac Miloš Timtijević ljubi sa drugim muškarcem, a i danas se bura oko ovoga u javnosti ne smiruje.

Miloš Timotijević naišao je na razne osude na društvenim mrežama, pa čak i na pretnje dece mlađe od 15 godina, dok je glumac tada izjavio kako za njega to nije toliko strašno koliko činjenica što se zbog "jednog gej poljupca digla tolika pompa".

Autore i glavnog glumca u seriji, Miloša Bikovića koji je ujedno i producent serije, napao je na društvenoj mreži i reditelj Stevan Filipović, koji ga je nazvao "homofobom" i "nacionalistom".

- Čekaj, praviš Južni vetar, reklamu za škaljarski klan za IDJ klince, gde je glavni glumac homofob, nacionalista, a onda se čudiš što ti isti klinci hejtuju gejeve, i što ne mogu da razlikuju dramsku seriju od rijalitija, pa nemojmo se zaje*avati, kolege - napisao je Filipović.

- Nema pedagošku ulogu, svakako, ali pretera ga. To je veoma dobro urađen žanr film i verodostojan je. Ogledalo vremena. Nekako homofobiju ne mogu baš tu da učitam. Homofobija se pojačala zbog animoziteta prema osobi koja statira na mestu Premijera, da li je to planski, ne znam... - poručio mu je reditelj Srđan Dragojević, koji se takođe umešao u prepisku.

 

Zatim se oglasio i Miloš Biković, a rasprava se povela na Tviteru.

- Ti nisi ni pročitao taj članak (od 4 rečenice) koji ovde navodiš kao dokaz za homofobiju, ali si pohitao da me pljuneš. Da jesi, ne bi ga navodio. Seriju nisi gledao, kako sam priznaješ... Bolje da ne ulazimo u raspravu, jer izgleda da je nešto lično u pitanju. Poz - napisao je Biković.

 

- Lično, "sigurno"? Iako se ne poznajemo? Rekao bih da su političke razlike u pitanju, zbog kojih, između ostalog, nismo na "ti" na Tviteru - Filipovićev je odgovor, na koji mu Biković nije ostao dužan.

- Nisam očekivao takvu površnost od nekoga ko predaje na fakultetu. Prosto je smešno. A i članci koje navodiš te demantuju. To znači da je motivacija lično nezadovoljstvo ili ljubomora. Nego... jesi li pročitao to što si naveo? Ne moraš da odgovaraš. Rasprava je besmislena. Ćao - poručio je Biković.

 

Video: Miloš Biković: Blizu sam da uzmem godinu dana da nestanem

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    6. april 2020 | 11:47

    Ko je ovaj nesrećnik koji spočitava Bikoviću? Ali stvarno ne znam ko je i šta je.

  • Miki

    6. april 2020 | 12:17

    Milos je ozbiljan glumac. Ne znam koj ovaj gospodin

  • Dr. za rock and roll

    6. april 2020 | 11:38

    Kakva glupost, prvo nisu se poljubili tu se prekida ali naravno dolazi da utiska da jesu........drugo, glumac radi svoj posao i glumi......... Poljana - seljana.,,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA