≫ 

"Pored mene je umro čovek koji je primljen kad i ja..." Đorđe David o bolnim prizorima iz bolnice

- Ostaje mi vera da ću izaći kao pobednik jer mi je već mnogo bolje. Pričaćemo šta sam sve preživeo i kako je izgledalo moje lečenje kada mi kažu da virus više nije prisutan kod mene - rekao je roker

  • 8

Đorđe David (55) dve nedelje se bori protiv virusa koji hara čitavom planetom, a roker se leči na odeljenju pulmologije Kliničkog centra Srbije

Kaže, za sada sve ide kako treba, ali ne može da se liši osećaja straha od fatalnog ishoda.

- Strašno je biti bolestan od bolesti koja odnosi žrtve. Prošle nedelje je pored mene umro čovek koji je primljen kad i ja. U takvoj situaciji nije umesno da govorim o prognozama bolesti protiv koje se bore svi svetski lekari, a koja odnosi živote - kaže David.

- Ostaje mi vera da ću izaći kao pobednik jer mi je već mnogo bolje. Pričaćemo šta sam sve preživeo i kako je izgledalo moje lečenje kada mi kažu da virus više nije prisutan kod mene - rekao je bivši pevač "Generacije 5" za Srpski telegraf.

David negira da se ponaša neprimereno i drsko u bolnici.

- Kakvi smo to ljudi kad možemo i želimo da već na uznemirujuću činjenicu da sam oboleo potresamo dodatno moju porodicu, prijatelje i javnost neistinama?! Sudiću se sa onima koji to rade i pišu laži vezane za mene, kao što su na primer one da sam vikao po bolnici jer nisam hteo njihovu pidžamu - istakao je član žirija "Zvezda Granda".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sneza

    6. april 2020 | 11:45

    A zasto svi poznati po bolnicama a narod po sajmovima? Svi poznati setaci, u "kucnom pritvoru" , a sirotinja u corku? Dokle bre vise.???? Sramota !!!

  • Zexony

    6. april 2020 | 11:40

    Opet ovaj u novinama. Zar mu toliko publicitet fali? Sto bre ne mirujes ,covece? Okani se, sto nas davis toliko!!!

  • ANTIROM

    6. april 2020 | 11:01

    KOGA TI INTERESUJES ZEMLJACE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA