≫ 

"Šta ima Viki da pomaže i kuva?! To je zbog slikanja, Sašina žena po godinama još može u nabavku!"

- Nije vreme sada ni za kakve posete - kaže Goca Božinovska

  • 1
Viki Miljković, Goca Božinovska Goca je iskreno rekla šta misli o potezu njene koleginice, Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Viki Miljković (45) nedavno je objavila snimke na kojima kuva u svom stanu u Beogradu na vodi, a potom tu hranu nosi Saši Popoviću (65) na vrata, u njegovu vilu na Bežanijskoj kosi.

Ovaj gest Goca Božinovska (55) tumači kao želju za reklamom, a spomenula je i Sašinu ženu Suzanu Jovanović (50) za koju kaže da i dalje ima dovoljno godina da može da radi i da kuva.

Ma, pusti Viki, to je bilo samo za slikanje. Nije vreme sada ni za kakve posete - kaže Goca.

A, koliko znam, Sašina žena Suzana Jovanović po godinama još uvek može da izlazi u nabavku, nema šta Viki da im pomaže i kuva - objasnila je pevačica.

Podsetimo, Goca je nedavno istakla da je u velikoj panici zbog korona virusa, te da nije verovala proročici koja ju je upozorila da se pripremi.

Prolupala sam načisto! Već vidim sebe na putu ka Sajmu. Pre nekoliko nedelja sam se čula sa Kleopatrom, proročicom, ona mi je rekla da nas čeka loše proleće, evo sada vidim da je sve pogodila - rekla je Goca.

- Nisam joj verovala. Rekla mi je da nabavim namirnice, brašno, šećer, sve. Nabavila sam krompir koji je u međuvremenu proklijao, morala sam da ga bacim na kraju. Sve je bila u pravu! Mnogo se plašim! - ispričala je uznemirena pevačica.

Kada moja Zorana dođe sa posla ne dozvoljavam da mi priđe, sve čistim, dezinfikujem. Mirko me najviše poslušao, a mislila sam da će on biti nedisciplinovan. Tu je uvek na početku policijskog časa, a Zorana (ćerka) ide u nabavku - otkrila je Božinovska.

Ovako je Viki pokazala kako pomaže Popoviću i Bosancu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA