Slika koju je Đorđe David objavio iz bolnice podsetiće svakog čoveka zašto vredi ostati kod kuće

Roker se i dalje nalazi u bolnici zbog zaraze korona virusom

  • 4
Đorđe David, Zvezde Granda Đorđe David/Foto: Nikola Tomić

Muzičar Đorđe David (55) pobedio je korona virus zbog kojeg je hospitalizovan pre desetak dana, ali se i dalje nalazi u bolnici.

Pevač je od samog dolaska u bolnicu delio sa javnošću svoje iskustvo, oglašavajući se na društvenim mrežama uz apel svima da se čuvaju i paze na sebe i druge, jer virus nije nimalo naivan.

Đorđe je danas na Fejsbuku objavio fotografije svoje ćerke Staše, koja mu u ovim danima najviše nedostaje i koje se najviše uželeo.

- Nje sam se najviše uželeo... moja mala! Za sva vremena. Moja ćerka, moj život - napisao je roker i time dirnuo fanove koji su mu poručili da bude jak i izdrži, kako bi se potpuno oporavio i bio sa ćerkicom.

- Bolje vam je da budete u karantinu u svojim stanovima, gde imate televizore, kućne ljubimce, familije, nego da budete u karantinu u bolničkoj sobi, gde ne može niko da vam dođe. Budite pametni i čuvajte se, ostanite kod kuće - poručio je Đorđe pre nekoliko dana putem Instagrama.

Đorđe David Nikolić ćerka Ćerka Staša u pevačevoj objavi na Fejsbuku/Foto: Privatna arhiva

Tokom jučerašnjeg dana, Snežana Đurišić otkrila je lepu vest kako je njen kolega iz "Zvezda Granda", sa kojim se redovno čuje, pobedio opaki virus.

- U kontaktu sam sa svojim kolegama. Đorđe David je pobedio koronu, on će ovih dana izaći iz bolnice. Dobro, zdravo, hvala Bogu. On je jedan živ primer da sloboda i razmišlajnje po sistemu "Neće to meni da se desi" može da vas dovede u vrlo neprijatnu situaciju - izjavila je pevačica u videu koji je snimila i objavila iz izolacije, odnosno svog doma.

Đorđe David Đorđe David/Printskrin: Instagram/djordje_david

Podsetimo, da je zaražen korona virusom Đorđe je objavio na Instagramu, a nakon toga je za naš portal otkrio da je najviše besan na sebe zato što se nije čuvao.

- Sad sam ovde sigurno narednih deset dana. Ja to kapiram kao nešto na šta nisam navikao. Jednostavno vojska, zatvor i te stvari su me strane a sad šta je tu je. Jedino mi je krivo što dete, Stašu, neću viđati osim preko telefona - rekao je David za Telegraf.

Video: Đorđe David za Telegarf.rs nakon potvrde da ima koronu: Kašljem, ali ne umirem... Ljut sam na sebe

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA