Kakva transformacija voditeljke Dnevnika! Vratila se na TV posle 3 nedelje izolacije - nikad lepša

Jedna od najlepših srpskih voditeljki ponovo je pred gledaocima

  • 11
Maja Manojlović Maja Manojlović sa starom frizurom/Printskrin: TV Pink

Voditeljka televizije Pink, Maja Manojlović, vratila se na male ekrane posle tronedeljne izolacije koju je provela u svom domu. 

Vratila se sa potpuno drugačijom frizurom; šiškama i novom bojom kose - tamnijom, te su je u prvi mah mnogi prepoznali samo po glasu.

Maja važi za jednu od najlepših srpskih voditeljki i jedno je od zaštitnih lica "ružičaste televizije", a promena za koju se očigledno odlučila u danima izolacije učinila je da izgleda nikad lepše.

I tokom karantina se redovno obraćala fanovima i bila aktivna na društvenim mrežama, a sve uz poruku ljudima da ostanu u kućama kako bi sprečili širenje zaraze korona virusom.

- Nakon 3 nedelje izolacije. Dobro jutro! Ko ne mora na posao, neka ostane kod kuće - napisala je Maja u ponedeljak ujutro u objavi na Fejsbuku, kada je i bio njen prvi dan na poslu.

Mnogi su joj poručili da im je nedostajala, te se obradovali kada su je ugledali ponovo na malim ekranima, a sasvim je sigurno da se ova "mala" voditeljkina promena imidža ispostavila kao pun pogodak te joj donela silne komplimente.

Pogledajte Majine slike u galeriji u nastavku:

Video: Sa Anom Bebić u četiri zida: Ne moram napolje, samo da budemo dobro

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA