≫ 

Živim u 4 kvadrata, obroke dobijam od vojnika: Bivša zadrugarka u kolektivnom karantinu u Crnoj Gori

Po dvoje je smešteno u sobama i zaključani smo non-stop - kaže Marijana, koja je po povratku u svoju zemlju morala u karantin od 28 dana

  • 8
Marijana Zonjić Marijana Zonjić/Foto: Nikola Tomić

Pevačica i bivša učesnica Zadruge Marijana Zonjić, nakon izbacivanja iz rijalitija vratila se u rodnu Crnu Goru i trenutno se zbog pandemije korona virusa, nalazi u karantinu.

Marijana je krajem januara diskvalifikovana iz Zadruge 3 zbog iznošenja neistinitih tvrdnji na račun zaposlenih u produkciji rijalitija, nakon čega je neko vreme boravila kod Aleksandre Subotić.

Nakon povratka u Crnu Goru, morala je u karantin prema merama koje su izrečene u cilju sprečavanje širenja i suzbijanje korona virusa, te se već neko vreme nalazi u kolektivnom karantinu u jednom hotelu u Igalu.

- Jedina dobra stvar u celom ovom haosu je što sam uspela da se dokopam svoje zemlje. Inače, ovaj hotel je prvo bio u jako lošem stanju. Nisu bili spremni za ovoliko ljudi, pa ni grejanje nije radilo, nije bilo posteljine, ni medicinskih sestara - rekla je Marijana za magazin Star.

Kako je navedeno, u karantinu boravi sa oko 300 ljudi, i u njemu mora da provede ukupno 28 dana.

- Sada se situacija malo popravila. Dobijamo tri obroka od vojnika, koje nam ostave na stolici ispred sobe. Po dvoje je smešteno u sobama i zaključani smo non-stop. To jako utiče na psihu, gore je nego u Zadruzi, tamo sam bar mogla da prošetam, a ovde živim u četiri kvadrata - istakla je Marijana.

Video: Hitna diskvalifikacija Marijane Zonjić: Ovo se do sada nije desilo u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    7. april 2020 | 15:25

    Prvi put je vidim i cujem za nju.

  • Vaki

    7. april 2020 | 15:46

    Kako joj verovati kad je iznosilA neistinu i u zadruzi ,

  • Veso

    7. april 2020 | 16:56

    Poznata i u svojoj kuci i porodici kao lazljivica. U karantinu je sa momkom koga je upoznala upravo onog trena kad su dovedeni u hotel. Zato nista joj ne vjerujte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA