≫ 

Slika Verice Rakočević iz studentskih dana izazvala lavinu komentara

Ona je uz fotografiju imala i veoma važnu poruku za svakog od nas

  • 9
Verica Rakočević Verica Rakočević, Foto: Nikola Tomić

Modna kreatorka Verica Rakočević (72) podelila je na svom Instagram nalogu svoju fotografiju iz studentskih dana uz veoma važnu i emotivnu poruku za sve ljude.

Verica je osetila potrebu da sa svojim pratiocima podeli važan momenat iz svog života, a sve ono što je ona preživela i što želi da poruči upravo svojom fotografijom opisala je citatom Meše Selimovića.

- "Bilo je to jednom, davno, u životu još lepom. Možda mi se činio težak tada, ali kad mislim o njemu sa ovoga mesta, želeo bih da se vrati.” Te davne 1968 godine kao studentkinja Filozovskog fakulteta, demonstrirajući i mladackim entuzijazmom 24 sata mastajuci o nekom boljem vremenu, nisam ni slutila da je zivot za mene pripremio scenario kao za film. Sedim na terasi, ne rezimiram, ne podvlačim crtu nego na iznanađenje mnogih pravim buduće planove i izvlačim pouku kako je optimizam, ljubav prema svemu sto nas okružuje, ljudima, prirodi, životinjama, ono sto zivot čini neprocenjivim blagom. Taj trenutak, bukvalno trenutak, od rođenja do odlaska u drugu dimenziju, bez obzira na lepe i manje lepe trenutke, sami pretvaramo svojim mislima i delima u raj ili pakao - napisala je Verica ispod fotografije.

Ona je zatim imala i veoma važnu poruku za sve svoje pratioce, a to je da veruju i vole.

- Zato dragi moji, u ovom vremenu kada mislimo da je neizdrživo, tesko, uplašeni, VERUJTE, doći ce novo vreme sa više empatije, razumevanja .Ostanite kod kuće i volite svoje bližnje.Volite sve - njena je poruka.

Mnogi pratioci bili su oduševljeni i očarani njenom lepotom, doku su je drugi upoređivali sa ćerkom Elenom Karić.

"Koliko na ovoj slici Elena podseća na vas", "Divim se vašoj lepoti i nekada i sada", "Hvala ti što postojiš", neki su od komentara.

 
 
 
View this post on Instagram
Meša Selimović “Bilo je to jednom, davno, u životu još lepom. Možda mi se činio težak tada, ali kad mislim o njemu sa ovoga mesta, želeo bih da se vrati.” Te davne 1968 godine kao studentkinja Filosovskog fakulteta,demonstrirajuci i mladackim entuzijazmom 24 sata mastajuci o nekom boljem vremenu, nisam ni slutila da je zivot za mene pripremio scenario kao za film. Sedim na terasi, ne rezimiram, ne podvlacim crtu nego na iznanadjenje mnogih pravim buduce planove i izvlacim pouku kako je optimizam, ljubav prema svemu sto nas okruzuje, ljudima, prirodi, zivotinjama, ono sto zivot cini neprocenjivim blagom.Taj trenutak, bukvalno trenutak, od rodjenja do odlaska u drugu dimenziju, bez obzira na lepe i manje lepe trenutke, Sami pretvaramo svojim mislima i delima u raj ili pakao. Zato dragi moji, u ovom vremenu kada mislimo da je neizdrzivo, tesko, uplaseni, VERUJTE, doci ce novo vreme sa vise empatije, razumevanja .Ostanite kod kuce i volite svoje bliznje.Volite sve❤️A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA