"Viđamo se, često prespavam kod njih...": Posle silnih skandala, korona zbližila Sonju i Lukasa

Aca i Sonja imaju ćerku Viktoriju iz braka koji je trajao 9 godina

  • 2
Aca Lukas Sonja Vuksanović Aca Lukas, Sonja Vuksanović, Printskrin: Telegraf

Popularnog pevača Acu Lukasa i njegovu bivšu ženu Sonju Vuksanović zbližila je trenutna situacija prouzrokovana korona virusom, te se bivši supružnici viđaju svakodnevno, a pevač čak i prespava kod nje.

Naime, njih dvoje imaju ćerku Viktoriju i zbog nje su u stalnom kontaktu, a kako bi devojčica provodia vreme sa oba roditelja u vanrednoj situaciji i da bi ispoštovali zabranu kretanju u toku policijskog časa, Aca i Sonja su izgradili čvrst, prijateljski odnos.

- Sonja i ja se viđamo svaki dan maltene, pogotovo u ovo grozno vreme ove epidemije korona virusa. Često sam kod njih tamo, prespavam tamo, ali, naravno, imamo jedan jako fin prijateljski odnos. Ne ljubimo se, ne grlimo. Možemo da se zagrlimo drugarski, ali nemamo više ljubavni odnos - rekao je Lukas za Srpski Telegraf.

- To je potpuno normalno i ovo je cela priča koja nije ništa spektakularna jer kad svako sagleda neki svoj ljubavni život, onda će ovo da shvati. Nije više stvar u tome šta je radila druga osoba. Stvar je u tome kako se ti osećaš kad se probudiš i setiš se nekog. A ne mora da znači da ti je kao fuj, odvratan ako ga ne voliš, samo nema više strasti  - objasnio je pevač.

Aca je otkrio i da li postoji ansa da se u ljubavnom smislu pomiri sa Sonjom.

- Ne postoji šansa da se obnovi ljubavna priča iz razloga što je to jedno poglavlje koje je završeno, ali nije umrlo, nego jednostavno to je bilo, sad je nešto drugo. Emocije su bile velike, pa su onda te emocije postojale, ali u nekom negativnom smislu, što se kaže, mržnja, ali nekako sve to što se dešavalo se kasnije stabilizovalo u jedno poštovanje. Mi jako dobro funkcionišemo, ali mislim da tu nema više te vatre. Ljudi naš odnos pogrešno tumače i niko ne kapira da među nama više nema emocija - istakao je pevač.

Aca Lukas Aca Lukas, Foto: Nikola Tomić

- Da ih ima, ne bih ja ni razmišljao o tome ko je kriv, nego bih rekao da opet postoje emocije, da se volimo. A pošto se mi ne volimo u smislu kao ljubavni partneri, onda se družimo. Normalna je pojava da se posle izvesnog vremena kada nisi više s nekim ljubav koju si osećao prema toj osobi troši, haba. Ispari i to je nešto sasvim normalno. Kao kiselu vodu kada otvoriš i posle određenog vremena ona više nema mehuriće - zaključio je Lukas.

Video: Aca Lukas svira Zvezdinu pesmu na klaviru, deca pevaju s njim u transu

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA