Zvezde Granda se prvi put suočavaju sa ovakvim problemom: Evo šta će biti sa ovom sezonom

Ova sezona "Zvzda Granda" će biti završena, a postoje dve varijante kada će se to desiti

  • 9
Zvezde Granda, Žiri

Zvezde Granda, Foto: Nikola Tomić

Snimanje popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" zbog situacije sa korona virusom trenutno je obustavljeno.

Kako publika, ali i takmičari uveliko speulišu da li će uskoro nastaviti snimanje ili će se ova sezona zaršitu na pola, oglasila se Grand produkcija i otkrila svoje planove.

Naime, ako zbog vanrednog stanja bude moguće da se sezona završi do juna, kao što je i inače bilo, nastavie se sa snimanjem. Međutim, ako to ne bude moguće, snimanje i emitovanje će se odložiti do septembra.

- Budući da je još uvek na snazi vanredno stanje zbog pandemije Covid-19, ne možemo s preciznošću potvrditi datum nastavka snimanja "Zvezde Granda". To umnogome zavisi od situacije u našoj zemlji, ali i u zemljama u regionu s obzirom na to da naši kandidati dolaze iz cele bivše Jugoslavije - navode iz Granda.

Ukoliko se do juna meseca, kada se obično i završava sezona takmičenja, ne steknu uslovi za nastavak snimanja, "Zvezde Granda" ćemo nastaviti da emitujemo u seprembru upravo tamo gde smo stali u trenutku kada nas je zadesilo vanredno stanje. Preciznije, ukoliko vreme ne bude na našoj strani i do toga dođe, o svemu ćemo naknadno obavestiti kanidate i od jesni nastaviti kao da prekida nije ni bilo. Ništa se neće promeniti! - objašnjavaju.

- U svakom slučaju, naši kandidati nemaju razloga za bojazan, ukoliko nas vanredno stanje omete da sezonu završimo do juna, nastavićemo je u septembru - navodi se u zvaničnom saopštenju Grand produkcije.

Video: Karleuša guzom zamešala pored Saše, Popoviću nije bilo svejedno da gleda Jelenin tverk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    8. april 2020 | 17:43

    bilo bi najbolje kada bi skroz otkazali ovaj cirkus gde samo pobedjuju iz bih.pored ove farse treba zabraniti zadrugu i parove.ljudi koji su marginalne licnosti i kojima nije mesto u javnim medijima nazivaju sebe nekakvim dzetsetom to moze samo kod nas.retki su oni sa zavrsenom skolom osnovnom a o srednjoj i da ne govorimo.

  • ko zna zna

    8. april 2020 | 21:50

    najgore mi je za jk sad je uskracena i za nastup

  • alal vera alal vera

    8. april 2020 | 17:35

    prvi put se suocavaju sa ovakvim problemom ? dok su svi ostali ovaj problem vec imali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA