"Bolje da budem bogata i tužna, nego siromašna" Zorannah ponovo na "udaru" zbog svojih komentara

Blogerka je naljutila svoje pratioce zbog stava koji je iznela javno bez ustručavanja u jednom od svojih poslednjih videa

  • 32
Zorannah Zorana Jovanović, Foto: Nikola Tomić

Modna blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zoranaah ponovo se našla na meti kritika svojih pratioca zbog svojih odgovora u poslednjem videu.

Naime, ona je u svom novom videu odgovarala na pitanja „ili-ili“ u kojima je morala da izabere između dve ponuđenje stvari.

U jednom primeru postavljeno joj je da bira između "tužna, ali bogata" ili "srećna, a siromašna", te je na to Zorannah odgovorila da bi radije bila bogata, a tužna.

Ispod njenog videa koji je objavila na Jutjubu odmah su usledili komentari njenih pratilaca koji su osudili njene stavove.

- Pa kako tužna i bogata izabereš? Pa šta će ti sve pare sveta, ako si pritom i tužna – napisao je neko od njenih pratilaca u komentaru.

- Pa bolje mi je da budem bogata i tužna, nego siromašna i opet tužna, jer nemam para – odgovorila mu je blogerka.

Nakon ovog komentara usledila je lavina drugih osuđujućih na račun Zoranine izjave.

Zorannah Komentar Zoraninih pratilaca, Printskrin: Youtube/Zorannah

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    8. april 2020 | 18:54

    Neki ljudi su toliko siromasni da nemaju nista osim para.

  • K

    8. april 2020 | 19:04

    Njoj je najbolje sto nema mozga, nema vece srece od toga.

  • Moje Misljenje

    9. april 2020 | 00:49

    Pitali su je, ogovorila je iskreno i vi je napali. Znaci trebala je da slaze? Ona i sama ima dosta para i moze se reci da je "okusila" bogatstvo, da li svoje ili tudje nebitno.. Tako da njena rec po tom pitanju moze se reci ima vecu vrednost nego nasa. Mi mozemo reci da bi radije bili siromasni i srecni nego bogati i tuzni kada ni ne znamo kako je biti bogat. Verujte mi da bi vecina bogatih osoba kada bi bili iskreni odgovorili kao i Zorana. Kada si bogat i tuzan problem je u tebi i to je jedino sto trebas da promenis, a kada si srecan i siromasan tu ima sto problema na koje ti uglavnom ne mozes da utices. Koliko mozes biti srecan ako ti iseku struju jer nisi platio racun? Koliko mozes biti srecan ako se razbolis a nemas za lecenje? Ti mozes biti srecan sto puta, ali kad tad dodje neka teska situacija koja se resava novcem i ti tada mozes samo sebe da ubedjujes da si srecan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA