≫ 

"Jesu li roditelji izgubili decu?! Koje su to moralne vrednosti?" Sanja žestoko o Baki Prasetu

- Više ne postoji nijedan parametar šta je dobro, a šta nije - rekla je voditeljka

  • 13
Baka Prase, Sanja Marinković Baka Prase, Sanja Marinković, Printskrin: Youtube/Baka Prase, Foto: A. Nalbantjan

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase miljenik je mlađe generacije, a dok ga deca obožavaju i redovno prate svaki njegov korak, Bogdan je često na meti kritika javnosti zbog svojih stavova i ponašanja.

Sanja Marnković u emisiji "Paparaco lov" ocenjivala je muškarce sa domaće javne scene, a kada je na red došao Baka Prase, voditeljka ga nije štedela.

Sanja je istakla da su joj čudni roditelji dece koja ga gledaju, jer ne kritikuju popularnog jutjubera.

- Kada njega vidim, odmah se zapitam koje su to nove moralne vrednosti srpskih tinejdžera na koje on ima uticaj i onda, posmatrajući tu decu koja ga gledaju, i te roditelje koji često to ne kritikuju, zapitam se da li su roditelji izgubili decu ili su deca izgubila te roditelje, pa više ne postoji nijedan parametar šta je dobro, a šta nije. Nemam ništa protiv njega, ali ja mislim da će oni bistri shvatiti šta sam htela da kažem - rekla je Sanja u emisiji.

Podsećamo, u jeku epidemije korona virusa Bogdan je prodsva zaštitne maske sa potpisom svog brenda po ceni od 899 dinara. Ilić je maske rasprodao neverovatnom brzinom i sa javnošću je podelio koliko novca je od toga zaradio.

- Evo pogledajte ovo, prodao sma 713 komada maskica i zaradio sam  640.000. dinara. Od toga je 20 posto PDV, a to je 128.000 i to se oduzme. Ja od ove ukupne cifre čisto imam 512.000, ali to nije sve moje jer ne radim ja sam te maske - rekao je Baka u videu na svom Jutjub kanalu.

Da sam ja hteo da zaradim na nesreći naroda, ja bih stavio cenu maske od 100. dinara i prodao 50 hiljada - dodao je Bogdan.

Šta su Sanja, ali i druge dame u žiriju, rekle za popularnog jutjubera pogledajte u videu (od 17:12) u nastavku:

Video: Kad Baka Prase ispriča vic, onda to izgleda ovako

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pinokio

    9. april 2020 | 14:08

    Ne volim Baku Praseta, ali on je za one u zadruzi doktor nauka. O moralnim vrednostima ne želim da govorim pošto moralna vrednost ne postoji ni u Zadruzi. Ja ne vidim da je u nekom od video snimaka bilo krvi, a u Zadruzi skoro svake nedelje možeš videti i tuču i krv. Mislim da je bezazleno gledati Baku Praseta, a više je štetno gledati rijalitije poput Zadruge i Parova. Ne znam Sanju zašto svrbi Baka Prase, ali bih joj preporučio da ako toliko brine o kulturi i zdravlju dece da manje u svoje emisije gosti razne rijaliti učesnike od kojih ništa pametno deca ne mogu da nauče!

  • K

    9. april 2020 | 14:24

    Isfrustrirana zena. Pusti decka na miru, zaradjuje legalno, svaka mu cast.

  • John Melfi

    9. april 2020 | 14:14

    Onaj koji gosti rijaliti učesnike nema pravo da govori roditeljima šta njegova deca trebaju da gledaju. Hvala i doviđenja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA