≫ 

Anabelina rođena sestra užasnuta onim što gleda: Luna je u vezi s nekim ko nije od ljudske vrste

- Luna i Marko su žanr naučne fantastike - rekla je Aneblina sestra

  • 30
Aida Bukva, Anabela Atijas, Luna Đogani Aida je zgrožena Luninim ponašanjem, Foto: Youtube/Avon BosnaiHercegovina, Nikola Tomić,

Anabela Atijas nekoliko puta je u Zadruzi rekla da će se odreći svoje ćerke Lune Đogani, posle njenih reči oglasila se pevačicina rođena sestra Aida Bukva.

Naime, od Anabelinog ulaska u rijaliti, majka i ćerka su u konstantnom sukobu zbog Luninog dečka Marka Miljkovića.

Pevačicina sestra kaže da je njena sestra izgubila sve, pa i status majke i da sada zauvrat Luni oduzima status ćerke.

- Šta više da uradi da bude doživljena? Probala je sve, od empatije do patologije. Nema više šta da izgubi, nakon gubitka statusa majke. Prirodno, ona zauzvrat oduzima Luni status kćerke. Odricanje je krajnji gest priznavanja poraza i slobode od odgovornosti jedinog nosioca svete veze. Nismo svi ljudi za čitav život. Neki od nas su samo komad puta - rekla je Anabelina sestra za Blic.

- Ovo me podseća na prošla vremena, s naših prostora, kada se porodice odriču dece koja bi da odu s nekim ko nije njihov - prokomentarisala je Aida.

Pevačicina sestra nije imala lepo mišlljenje o Đoganijevoj i Miljkoviću.

- Luna i Marko su žanr naučne fantastike. Luna je u vezi s nekim ko nije od ljudske vrste - zaključila je Bukva.

Anabela je razočarana u ponašanje svoje ćerke, a iako nije u dobrim odnosima sa bicšim muže, pre nekoliko dana su porazgovarali o Luni.

Anabela, Gagi Anabela i Gagi razgovaraju, Printskrin: TV Pink

- Ona (Luna) je ispala na kraju nešto iza čega ne želim da stanem. Ovo nije moje dete, ja ovo nisam vaspitala. Ograđujem se od ove osobe. Smatram da je psihički veoma poremećena i kandidat za ozbiljnu, ozbiljnu hospitalizaciju. Ona nije ok. Ona je patološki lažov. Ona je obolela i postala lažov. Nije bila lažov od rođenja. Postaje ista kao svoj dečko, zavrću te, prevrću te... - rekla je pevačica bivšem mužu.

- Meni priča jedno o tebi dva dana apred ulazak. Ti si njoj bio najomraženija osoba. Nisam imala pojma šta se dešava... Ona mene zove u Sloveniju i dva sata vrišti i priča o tome kako joj se ne ulazi, kako ne može očima da te vidi, kako će ti sasuti sve u lice. Andrej je bio pored mene, bila sam tamo da se lečim... Ona je na tebe bila najviše ljuta. Neće ti to reći, jer je lažov. Da, naša ćerka je patološki lažov! Toliko te mrzela.. Proklinjala je dan kad je potpisala i što mora da se sretne sa tobom. Došla je ovde i govorila kako je obegla od mene - govorila je Anabela Gagiju uz reči kako je Luna izgubila kompas.

Video: Anabela tokom svađe nasrnula na Milojkovića, Gagi joj prvi put pritekao u pomoć

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    9. april 2020 | 17:21

    Sta ce Luna rastrzana na sve strane, najvise od roditelja !!! Vi ste krivi za Lunu.

  • Ba-bi

    10. april 2020 | 11:13

    Bukva ti si joj polusestra, kafa pricas o moralnim vrednostims, e ne ljudskim bicima gde aludiras na Marka, zaboravljas staj je tvoja sestra radila (ljudski????), spandjala se Atijasom koji je ostavio trudnu devojku, ostavila Lunu, varala, lagala, naucila Ninu da laze, sto ti nisi uzela Ninu, koju je mama ostavila"nikome"????? Aida ne glumu!!!!

  • Ljilja

    9. april 2020 | 16:54

    Rece Bukva I ostade ziva. Bolje cuti I ne lupetaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA