Takmičarka Zvezda Granda u drugom stanju: Evo kako izgleda u sedmom mesecu trudnoće

- Sve mame znaju taj predivni osećaj kada znate da u vama raste novi život koji jedva čekate da upoznate i volite od prvog trenutka svim srcem - napisala je pevačica

  • 3
Dušica Ilić Dušica Ilić, Printskrin: Instagram/duca10wt

Dušica Tričković Ilić, učesnica aktuelne sezone "Zvezda Granda", iznenadila je, ali i oduševila sve kada je otkrila da je u drugom stanju.

Dušica se nedavno pojavila u muzičkom takmičenju, kako je tada uspela da stomak, koji se nazirao, sakrije ispod garderobe, niko nije znao da je trduna.

Takmičarka je na svom Instagram profilu podelila srećne vesti i obavestila svoje pratioce da je danas, 10. aprila, uša u sedmi mesec trudnoće.

- Danas ulazimo u sedmi mesec kako smo saznali da će nas uskoro biti  troje. Dok traje ovo ludo stanje koje nas tera da ostanemo kod kuce treba samo misliti na lepe stvari koje nas ispunjavaju i daju razlog za bolji i srećniji život ... A složićete se da nema lepše stvari od porodice. Sve mame znaju taj predivni osećaj kada znate da u vama raste novi život koji jedva čekate da upoznate i volite od prvog trenutka svim srcem.  Zato bez sekiranja, jer će sve ovo brzo proći... Čuvajte se i držite zajedno - napisala je buduća mama.

Dušica se pre dve godine udala za Nikolu Ilića, a na svadbi koju su pravili u Nišu prisustvovale su brojne kolege iz takmičenja "Zvzde Granda".

Pevačici je ove godine mentorka Ana Bekuta, a u poslednjem krugu u kojem se pojavila oduševila je žiri i dobila svih šet "Da".

 
 
 
View this post on Instagram
Ehej dragi moji... Kako vreme leti?! 🍀 Danas ulazimo u sedmi mesec kako smo saznali da će nas uskoro biti TROJE 😊👼🏽 Dok traje ovo ludo stanje koje nas tera da ostanemo kod kuce treba samo misliti na lepe stvari koje nas ispunjavaju i daju razlog za bolji i srećniji život ... A složićete se da nema lepše stvari od PORODICE 🍀❤️ Sve mame znaju taj predivni osecaj kada znate da u vama raste novi zivot koji jedva čekate da upoznate i volite od prvog trenutka svim srcem ❤️ Zato bez sekiranja, jer će sve ovo brzo proći... Čuvajte se i držite zajedno ( ne više od 5 😂 ) ❤️❤️❤️ Photo by TATA @nikolailic0 #pregnant #pregnancy #pregnancyphotoshoot #babyiscoming #babylove #7monthspregnantA post shared by Dušica Tričković Ilić (@duca10wt) on

Video: Ana Bekuta nam se javila iz luksuznog penthausa u srcu Vračara: Evo kako se štiti od korona virusa

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA