≫ 

"Ja sam žena iz snova, perfektna, lepa, talentovana i vredna": Nataša se latila "muških" poslova

- Ok, negde sam pomalo propustila, ali to je moja umetnička sloboda, a i savršeno ne postoji - poručila je Nataša nakon što je pokosila travu u dvorištu

  • 10

Pevačica Nataša Bekvalac izolaciju provodi sa svojim ćerkama Hanom i  Katjom u svojoj kući u Čeneju, u blizini Novog Sada, a latila se i pravih "muških" poslova.

Ona se danas oglasila iz kućnog karantina putem Instagrama i uspela da izmami osmehe svojih fanova. Naime, Nataša je odlučila da sredi svoje veliko dovorište i pokosi travu, no pre toga morala je da se pripremi na taj korak i malo odmori na terasi.

I tako dok se spremala za naporan rad odmarajući na terasi, pevačica se usnimila i prvo nabrojala svoje kvalitete, pa sebe nazvala ženom iz snova.

Spremam se da pokosim travnjak u dvorištu. Dakle, ja sam žena iz snova, perfektna, izrazito lepa, talentovana i jako vredna - napisala je Nataša u opisu i dodala emotikon koji plače od smeha.

Naravno, pevačica se nakon toga dohvatila i kosilice i pokosila svoje dvorište, no ne baš tako uspešno, što je pokazala nakon završenog posla.

- Ok, negde sam pomalo propustila, ali to je moja umetnička sloboda, a i savršeno ne postoji - objasnila je Nataša.

Kako se pevačica priprema za košenje, ali i kako kosi travu pogledajte u videu na početku teksta, a kako je dvorište izgledalo nakon košenja pogledajte na fotografiji u nastavku teksta.

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    10. april 2020 | 22:52

    Nale u potraznji za novim mužem 🤣🤣🤣

  • mario

    10. april 2020 | 23:16

    Joj samo nam ona treba da vidimo sta radi u karantinu. Pffff ovo je dodadni udarac na koronu i izolaciju.

  • Ja

    10. april 2020 | 23:57

    Pevaljke se baskare po vilama sa ogromnim dvoristima i apeluju na ljude da ostanu kod kuce. Lako je vama, sta je onima sto zive u 40m2 bez terase sa malom decom koja placu da izadju napolje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA