≫ 

Bivša devojka vođe "škaljaraca" objašnjava kakvog muškarca neće: Ne treba mi balavac koji će mi...

Atraktivna manekenka priča kakav muškarac može da je osvoji i ko će biti sledeći muškarac koga će "predstaviti u javnosti"

  • 9
Dara Bubamara, nastup Dare Bubamare Dejana Živković; Foto: ATA Images

Jedna od najtraktivnijih srpskih manekenki Dejana Živković (27) poznata je u javnosti po ljubavnim vezama sa poznatim muškarcima, posebno sa sportistima, ali i sa vođom "škaljaraca" Jovicom Vukotićem.

Ona je postala popularna nakon što se proslavila u emisiji “Prvi srpski top model” 2011. godine, kada je bila jedna od najupečatljivijih učesnica.

Nakon završetka Tv emisije najveću pažnju javnosti je dobila nakon što je objavljeno da je u vezi s golmanom Vladimirom Stojkovićem.

Tada su gradom kružile priče da je kriva za rastanak Vladimira i njegove bivše supruge Bojane Rajić s kojom ima sina Lava.

Vladimir je tada stao u njenu odbranu, pa otkrio šta ga je najviše privlaćilo kod mlade manekenke.

-Privuklo me je dosta toga, od njenog izgleda do karaktera. Ona je izuzetno mlada, ali se veoma zrelo ponaša. Dopada mi se njen način razmišljanja, kakva je iznutra i hvala joj što kao takva postoji - rekao je tada Stojković.

Oni su raskinuli nekoliko meseci kasnije, a Dejana je Stojkovića okarakterisala kao "letnju šemu".

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 3 D M O D E L A G E N C Y (@3dmodelagency) on

Naredne godine počelo je da se šuška po domaćim medijima da je Dejana "upecala" nekadašnjeg rukometaša Vladu Mandića. Dejana je prvo demantovala te glasine, a onda je u maju 2014. godine objavila fotografiju na svom Instagram nalogu na kojoj joj društvo pravi Mandić, pa su tako ozvaničili emotivnu vezu.

I ta veza se brzo raspala, navodno jer se Vladi nije dopalo to što Dejana izbacuje fotografije sa njim na društvenim mrežama.

Živkovićeva je u leto 2017. godine pronašla sreću kraj najuspešnijeg bosanskog tenisera Damira Džumhura. Dejana i Damir su prvo krili romansu, a Dejana je kasnije ponosno pričala o njemu u medijima.

- Damir je pre svega šarmantan, kulturan i fin momak koji se od ranog jutra trudi da me nasmeje ili oraspoloži kada sam tužna, što je najbitnije, voljena sam i pažena – govorila je tada Dejana o Damiru tokom njihove romanse.

Nažalost, ni ova veza nije potrajala, pa su u februaru prošle godine obavestili javnost da su raskinuli.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Bilo je lepo. 👐🏻 (@bilo_je_lepo12) on

Dejana sada otkriva "na kakve muškarce pada" i kakav će biti sledeći muškarac koga će predstaviti u javnosti.

- Inteligentan, stabilan, zreo. Onaj koji je proputovao svet. Jednostavno, moraju da postoje teme o kojima bismo razgovarali i mora da mi drži pažnju. Želim muškarca od kog mogu nešto da naučim, a ne nekog balavca koji samo gleda moje slike na Instagramu - rekla je Dejana za Mondo.

Manekenka je otkrila i da će od sada čuvati identitet svog partnera, odnosno da će sledeći kog vidimo s njom u javnosti biti njen budući muž.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Deyana Zivkovic (@dejanazivkovic) on

- Muž! Nekoliko puta sam rekla da će sledeći dečko za kojeg mediji budu saznali najverovatnije biti muž. Više nemam vremena za polovične veze, da ne kažem balavce - zaključila je Dejana.

Video: Kontroverzna Dejana Živković se ne pojavljuje u javnosti, a evo i zašto

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA