≫ 

Bizarna objava Miljane Kulić: Uporedila lik svog sina sa likom Zole koji nije dečakov biološki otac

Miljana je spornim videom izazvala brojne rekcije ljudi

  • 6
Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Foto: Nikola Tomić

Miljana Kulić objavila je bizaran video snimak u kojem je uporedila lik njenog sina Željka Kulića i dečka Lazara Čolića Zole, u nameri da pokaže koliko njen sin "liči" na Zolu, koji mu nije biološki otac.

Kulićeva je zbog objave izazvala brojne reakcije svojih pratilaca koji su joj ostavljali komentare raznovrsnog sadržaja. Dok su je neki podržavali, drugima je bilo van svake pameti poređenje deteta sa čovekom koji mu nije otac.

Svima je poznato da je Miljana u rijalitiju "Parovi" zatrudnela sa Ivanom Marinkovićem koji je biloški otac njenog sina, ali oni više nisu u kontaktu i Željko ne viđa svog oca. Ona je Zolu upoznala u drugoj sezoni Zadruge, gde je i njen sin boravio sa njom.

"Otac je onaj ko se o detetu brine, a ne onaj čije gene nosi. Zola se u ovom slučaju pokazao veći otac nego što će onaj licemer ikada biti", "Izgleda da mu je Zola pravi otac, a ne Marinković", "Mali je ipak preslikan Ivan, nema Zole ni u romingu", "Bolest, šta si istripovala", neki su od komentara ispod Miljanine objave.

- Imaš dve bebe, samo 100 kilograma razlike, ništa strašno - napisao je Zola ispod snimka, a Miljana mu je uzvratila sa tri emotikona srca.

Pogledajte bizarnu objavu u kojoj je Miljana uporedila lik svog sina i njeneog dečka.

 
 
 
View this post on Instagram
Željko&ZolaA post shared by Miljana Kulic (@miljanicakulic) on

Video: Miljana sa Željkom u rukama pozdravila Gocu Tržan i njenu ćerku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoe

    14. april 2020 | 22:33

    Jadna jos nisi na lecenju, ako odes povedi I Zolu, tatu, mamu

  • E ovako

    15. april 2020 | 00:26

    Nije htela upisati Ivana Marinkovića kao oca u krštenicu, tako da dete oca zvanično nema, a ko zna i ko je kada ni ona sama ne zna nego nagadja. Ivan je hteo DNK pa ako pokaže da je on otac da se upiše i zvanično zavede, ali Miljana neda da se uradi analiza dnk, što izaziva sumlju da ne zna ni ona ko je otac. A ispada da to dete ni majku nema, već babu Mariju jer je ona upisana kao staratelj. Miljana zbog svog nemara i ludila ne može da bude statatelj jer bi brzo dete uzela socijalna služba. Njoj je rijaliti bitan, a deca će se već snaći nekako...

  • Krlja

    15. april 2020 | 08:21

    Gde si bre Miksi...nema te vec 2 nedelje...poceo sam da se zabrinjavam da te nisu poslali na lecenje 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA