Ćerka Aleksandra Berčeka bila je udata za srpskog repera, a glumac nije bio na njenom venčanju

Nina je glumčeva ćerka iz drugog braka

  • 3
Aleksandar Berček Aleksandar Berček/Foto: ATA Images

Ćerka glumca Aleksandra Berčeka, Mina Berček koja danas ima 30 godina, bila je u žiži javnosti kada se 2009. godine udala za repera Đorđa Miljenovića, poznatijeg kao Skaj Vikler. Brak je potrajao svega nekoliko meseci, a pričalo se kako jedan od najboljih srpskih glumaca nije podržao ćerku u ovoj odluci.

Ljubav između Mine i Skaja bila je tada velika, kako se pisalo, a priče da glumac ni njegova supruga nisu bili na ćerkinom venčanju dodatno su podgrejale nagađanja.

Iako su se voleli do ludila, kako je i reper tada pisao, ljubav nije potrajala, pa su se posle samo nekoliko meseci razišli.

- Mina je nešto najlepše što mi se dogodilo u životu i ne želim da se od našeg venčanja pravi cirkus u koji će protiv svoje volje biti uključeni članovi porodice i neki prijatelji koji to ne žele - bila je tada Viklerova izjava.

Proslavljeni glumac nikada nije želeo da daje komentare na ovu temu, pa kao što nije komentarisao ćerkinu udaju, nije ni njen razvod.

Mina je nastavila život daleko od očiju javnosti, kao i pre ljubavi sa nekadašnjim članom grupe "Bad Copy", a Skaj je danas u braku sa glumicom Anđelom Stamenković sa kojom ima ćerku Strelu.

Posvećen je porodici, a vratio se i na muzičku scenu.

Aleksandar Berček je ćerku Ninu i sina Miloša dobio u drugom braku, sa suprugom Anom, dok iz prvog braka, sa suprugom Svetlanom, takođe ima dvoje dece, sina Nikolu i ćerku Milicu.

Pogledajte kako Mina izgleda:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Genijalac

    20. april 2020 | 14:10

    Mina je isti tata Bercek. Slazem se ako je nije podrzao u odluci o udaji za Skaja. Skaj Vikler nije za brak,i pijanica je bio

  • Nije

    20. april 2020 | 13:45

    Bercek, legenda glu. Acka, a ima ćerku koja je svojoj ćerki dala ime Strela. Nedostaju mi reci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA