Breskvica van sebe zbog eksplicitnog snimka koji kruži društvenim mrežama, najavila tužbu

Pevačica se oglasila na Instagramu i navela da će krivci odgovarati pred zakonom

  • 22
Breskvica, Anđela Ignjatović Breskvica/Foto: Instagram/brrrreskvica

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, popularnija kao Breskvica, oglasila se zbog intimnog snimka koji kruži internetom, a koji je predstavljen kao da je na njemu ona. 

Pevačica je demantovala da se nalazi na eksplicitnom snimku, te se oglasila na Instagramu uz poruku da će krivci za to odgovarati pred zakonom.

Breskvica je između ostalog navela kako nema nikakve veze sa ovom gadošću, a prvenstveno se obratila svojim fanovima kojih na Instagramu ima oko 300.000.

- Kao što većina vas zna, kruži jedan odvratan video internetom i mnogo ljudi priča da sam ja na istom. Nisam. Ovim putem se obraćam našim fanovima da nikakve veze sa tom bljuvotinom nemam, a svako ko je učestvovao u širenju laži, uvreda časti, pokušavajući da na taj način ostvari svoj publicitet, odgovaraće po zakonu - navela je.

- Ovim putem želim da upozorim sve koji ovu laž šire, takođe i one koji omogućavaju da ta bljuvotina bude deo njihovih programa, biće obuhvaćeni - napisala je Breskvica.

Breskvica, Anđela Ignjatović Foto: Instagram/brrrreskvica

Video: Voyage i Breskvica sa osmehom o pesmi u kojoj ih je isprozivao Baka Prase

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA