≫ 

Kaja Ostojić i poznati reper ludo su se zavoleli u rijalitiju, a o njihovoj vezi brujali su svi

Nakon pucanja velike ljubavi, oboje su utehu našli u drugim partnerima sa kojima su stupili u brak

  • 3
Kaja Ostojić Kaja Ostojić, Foto; Instagram/kaya_ostojic

Ljubavni život pevačice Kaje Ostojić vrlo je buran i zanimljiv, a njena ljubavna veza sa reperom Đorđem Miljenovićem poznatijim kao Skaj Vikler pre nekoliko godina bila je glavna tema.

Njih dvoje emotivnu vezu započeli su u rijaliti programu "VIP Veliki brat", a nakon završetka istog nastavili su svoju romansu i u spoljnom svetu. Međutim, nakon samo tri meseca zabavljanja ova velika, uzbudljiva i pomalo burna ljubav je iznenada "pukla".

- Nemam komentar na to što radi, jednostavno meni i Skaju su se putevi razišli. Mi smo se rastali - otkrila je tada Kaja.

Reper je brzo nakon njihovog raskida pronašao novu ljubav, dok se pevačica samo nekoliko meseci kasnije udala za tadašnjeg dečka košarkaša Uroša Duvnjaka.  Skaj je te iste godine oženio tadašnju devojku Minu, ćerku našeg glumca Aleksandra Berčeka.

Međutim, krajem 2010. godine Kaja je stavila tačku na svoj brak i bez velike pompe i teških reči u miru se rastala od košarkaša.

Kaja se potom udala za Džuniora Džeka, od koga se nedavno razvela. Skaj je sada u braku sa glumicom Anđelom Stanenković sa kojiom ima ćerku Strelu. Reper je u jednom intervjuu je priznao da ga je roditeljstvo omekšalo.

Video: Od budale do maloletničke trudnoće: Ako vas je Zadruga zgrozila, onda ste na ove bisere rijalitija zaboravili

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA