Muž prozvao Vericu Rakočević uz jedan od najpoznatijih Đoganijevih stihova, a njen odgovor je hit

Njegova objava izazvala je buru reakcija na Fejsbuku, ali mnogima je najsmešniji bio odgovor koji je Verica imala na šalu svog supruga.

  • 7
Veljko Kuzmančević, Verica Rakočević Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Foto: A. Nalbantjan

S obzirom da ima više od 65 godina i da spada u grupu najugroženijih građana tokom epidemije korona virusa, modna kreatorka Verica Rakočević (71) mora da poštuje stroge mere koje je popisala Vlada Republike Srbije, a njen suprug Veljko Kuzmančević (37) odlučio je da se našali na njen račun.

Obzirom da se epidemija polako stišava i kako se mnoge mere ublažuju, tako ih ovaj par usvaja.

Kako je od skoro svim licima koja su starija od 65 godina dozvoljeno da određenim danima u određeno vreme šetaju, Veljko je odlučio da se našali na račun svoje supruge koja je od njega starija tri decenije.

Kompozitor se našalio simpatičnom objavom na Fejsbuku koja je privukla ogromnu pažnju, a u kojoj je on citirajući Đoleta Đoganija pozvao svoju ženu u šetnju, u "ful opremi" i iz automobila.

- Vera, čekam te kod kolima utorkom, petkom i nedeljom... po pola sata - uz emotikone koji plaču od smeha poručio je on.

Njegova objava izazvala je brojne reakcije na Fejsbuku, a mnogima je najsmešniji bio upravo odgovor koji je Verica imala na šalu svog supruga.

- Pazi da ti se ne otrgnem- napisala je kratorka uz emotikone koji plaču od smeha.

Video: Nigde ne spavam kao ovde: Verica Rakočević nije mogla da sakrije emocije na Kosovu

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruza

    26. april 2020 | 09:36

    Koliko on nju hvali a iz avijona se vidi daje zena ostarila odrpana iskopnila ko sneg pred kraj proleca nemam nista protiv njih al brate godine se poznaju moze veljko dase oblaci i da stavlja na sebe sta god hoce vidi se razlika po kozi a naj vise joj se vidi u ocima lijepo su joj mutne oci

  • 🦍

    26. april 2020 | 08:51

    Uh bas duhovito, evo neprestajem da se smejem.. Nije ni bakani lako..

  • Logika

    26. april 2020 | 10:01

    Bravo Vero, niko mu nije kriv što je hteo da bude sa tobom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA