≫ 

Koncert u vreme vanrednog stanja kakav nije viđen do sada! Marija Šerifović ispunjava vaše želje

U nedelju, 3. maja od 20h, Marija peva za ceo svet i poziva sve da pevaju sa njom

  • 6
Marija Šerifović, koncert, vanredno stanje Marija Šerifović 3. maja peva na stadionu Partizana/Foto: Promo

Jedina srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović u nedelju, 3. maja, održaće do sada neviđen koncert sa početkom u 20 časova na stadionu Partizana i komuniciraće uživo sa publikom, pa i uz sve to ispuniti muzičku želju najoriginalnijima.

- Dugo smo pripremali sam koncept koncerta, koji će, po svemu sudeći, biti apsolutno drugačiji. Pevaću kao da je 20, 50, 100 hiljada ljudi, a posebno me raduje što ću u sklopu same improvizovane scene imati i monitor koji će uživo emitovati sve poruke, a i muzičke želje - istakla je Marija.

- Nestrpljiva sam da vidim šta će to "lutke" želeti da čuju. Vreme poslednjih dana ne obećava, ali velika ekipa stoji iza realizacije celog projekta, a cilj je svakako da se svi tokom policijskog časa dobro zabavimo i pevamo, zato i verujem da će nedelja biti jedna jako lepa noć - dodala je.

Pored toga što je nestrpljiva zbog potpuno drugačijeg projekta i realizacije uživo koncerta, ne krije da joj laska što je upravo ona prvi izvođač čiji će koncert publika pratiti na jedinstven način, putem YOUBOX aplikacije.

- Pitali su me, zasto baš sviramo na JNA. Odmah sam se ogradila i rekla da nemam nikakve navijačke sklonosti. Izbor je pao na ovaj stadion u dogovoru sa kompletnom produkcijom i organizatorima. S obzirom na prostor, mogu samo da kažem da ćete uživati i u neverovatnim kadrovima - rekla je Marija.

Marija Šerifović, koncert, vanredno stanje Marija Šerifović 3. maja peva na stadionu Partizana/Foto: Promo

Svoju solidarnost sa celom planetom Marija deli putem svojih socijalnih platformi, a milionska evrovizijska publikaimaće priliku da vidi i novi spot za pesmu "Molitva", koji je Marija nedavno snimila tokom policijskog časa na nekoliko lokacija u Beogradu.

- Ne mogu opisati osećaj praznog grada, ali lepa slika je bila i beskrajno simpatičnih penzionera koji su izašli u šetnju. Privilegija je svakako naći se među pet odabranih zemalja koje će svojim video spotom poslati poruku celoj Evropi! Do tada, pevajmo u nedelju! - istakla je pevačica.

Marija Šerifović, koncert, vanredno stanje Marija Šerifović 3. maja peva na stadionu Partizana/Foto: Promo

Video: Marija posle 13 godina progovorila o pobedi na Evroviziji: Nismo imali konkurenciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tre

    1. maj 2020 | 16:33

    Svaka cast Marija, najbolji pop vokal u Srbiji! Samo napred, jedva cekamo tvoju muziku!!!

  • XX

    1. maj 2020 | 16:07

    Devojka ima iskustva sa koncertima za vreme vanrednog stanja. Nije joj prvi put.

  • MK

    1. maj 2020 | 16:58

    Marija bila i ostala najbolji vokal na našim prostorima a i dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA