≫ 

Ivana Knoll, najvatrenija navijačica Hrvatske: Vidimo se na Euru, čekam vas u Glazgovu

U intervjuu koji je dala za Telegraf.rs, prelepa Hrvatica govorila je o predstojećem Evropskom prvenstvu u fudbalu, gde je moguć susret Srbije i Hrvatske, kao i o svom privatnom životu

  • 27
Ivana Knoll Ivana Knoll i fudbalska reprezentacija Srbije Foto: Instagram/knolldoll/MN Press

Ukoliko ste gledali Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji 2018. godine (a verujemo da jeste), sigurno ste na tribinama, tokom utakmicama fudbalske reprezentacije Hrvatske, mogli da primetite prelepu Ivanu Knoll.

Ova dama je svojom lepotom odmah privukla pažnju svetske javnosti, a mnogi su odmah zapitali ko je zapravo ona.

Ekipa portala Telegraf.rs popričala je sa Ivanom Knoll, a sa njom smo evocirali uspomene sa navedenog Mundijala u Rusiji, predstojećeg Evropskog prvenstva u fudbalu, gde je moguć susret selekcija Srbije i Hrvatske (pod uslovom da se Srbija kvalifikuje na EURO 2020, jer bi u tom slučaju naša reprezentacija biti u grupi sa čuvenim "Vatrenima", prim.aut).

Takođe, dotakli smo se njenog privatnog života.

  • Za početak, možeš nam nešto reći o sebi, kako bi te čitaoci u Srbiji bolje upoznali?

Pozdrav svima, evo ukratko o meni. (smeh). Osim što sam vatrena navijačica, inače sam magistar grafičke tehonolgije koja živi u Zagrebu, od svega najviše volim da putujem i upoznajem nove ljude i kulture, osim putovanja strast mi je ples, godinama treniram pole dance i trbušni ples . Inače se bavim i modelingom, influenserstvom putem Instagrama, imam i vlastiti brend (knolldoll ) kupaćih kostima s dizajnom kockcica CROkini-ja.

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

  • Svetska javnost te je upoznala kada si se pojavila na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji. U nekom nezvaničnom izboru izabrana si za jednu od najlepših navijačica toga takmičenja. Da li imaš neku anegdotu sa tog Svetskog prvenstva? Da li ti je neko prilazio? Da li ti se desila neka zanimljiva situacija?

To je definitivno nešto što ću pamtiti celi život. Prilazili su mi navijači, u velikom meri i stranci , novinari FIFA-e, BBC-ija itd. S našom bivšom predsednicom sam dizala zastavu, ma ne mogu da se setim , koliko je to ludilo bilo.

Ivana Knol Ivana Knoll bordi reprezentaciju Hrvatske Printskrin: Instagram/knolldoll
  • Da li, po tvom mišljenju, Hrvatska ima šanse na nekom drugom velikom takmičenju da ponovi rezultat iz Rusije?

Mislim da nećemo ponoviti uspeh iz Rusije nego da ćemo biti još bolji, sledeća medalja je zlatna. (smeh)

  • Ko je tvoj najomiljeniji reprezentativac Hrvatske?

(Ante) Rebić , jer je uporan i za njega nema izgubljene lopte.

FK Milan Ante Rebić Foto: Tanjug/AP
  • Da li pratiš fudbalsku reprezentaciju Srbije? Šta misliš o srpskom timu? Da li imaš igrača iz Srbije koji ti je omiljen?

Pratim vas, nadam se da ćete proći dodatne kvalifikacije i da se vidimo na Euru. (smeh) Ja sam kartu već kupila, čekam vas u Glazgovu. Tošić, dok je igrao za repku.

  • Ako se Srbija kvalifikuje za Evropsko prvenstvo u fudbalu, igraće u grupi zajedno sa Srbijom. Ako eventuelno dođe do tog okršaja, šta misliš, koji će rezultat biti? I da li će bodriti uživo svoju reprezentaciju kao što si to radila u Rusiji?

Mislim da ipak vicešampioni pobeđuju. (smeh)

  • Već uveliko se baviš uspešno modelingom. Da li planiraš da se angažuješ u nekoj drugoj delatnosti šoubiznisa? Na primer, vidiš li sebe kao pevačicu, igračicu, voditeljku ili glumicu?

Nažalost ne znam da pevam, plešem dugo godina, pa bih se to i mogla zamisliti da se bavim time na profesinalnom nivou, a definitivno bih volela da se okušam u glumackim vodama, voditeljskim možda.

  • S kojom domaćom/regionalnom/svetskom zvezdom bi volela da sarađuješ u budućnosti? Ko je po tebi najveća zvezda na prostoru bivše Jugoslavije?

Definitivno s Malumom. (smeh) Uh, teško mi je to za reći, al evo najdraži pevač mi je Saša Matić. (smeh)

  • Koja je tajna tvog izgleda/tvoje lepote?

Genetika i dobar metabolizam - srećom s obzirom na moj apetit, haha.

  • Kako izgleda jedan dan Ivane Knoll? Kako provodiš ove dane u izolaciji tokom pandemije korona virusa?

Trenutno, u ovoj korona-krizi, kako većini, tako i meni, dan izgleda dosta drugačije nego pre. Dan počinjem treningom, potom odradim svoj poslovni deo telefonski i mejlovima, potom odem na plažu, jer se trenutno nalazim u Splitu , gde sam odlucila da provedem ostatak “karantina”, skuvam ručak, čujem se s rodbinom i prijateljima, naveče online trening s instruktorkom i curama s plesa, te potom na spavanac.

  • Privatno se družiš sa Nives Celzijus. Kako ste vas dve upoznale? Šta najviše voliš kod Nives? Da li imaš neku anegdotu s njom?

Nives sam upoznala na jednom snimanju i odmah smo se sprijateljile, te se od tad aktivno družimo i čujemo. Kod Nives volim najviše što je izrazito vedrog duha i širi pozitivnu energiju.

 
 
 
View this post on Instagram
Kad se mi “skonektiramo” internet se diskonektira #CROkini #odjebandoA post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

  • Ko je, po tvom izboru, najbolji frajer od poznatih ličnosti? Prvo na prostoru bivše Jugoslavije, pa onda na svetu?

Hm... teško mi je da se setim sada na području bivše Jugoslavije, no definitivno moj broj 1 bez premca je Vladimir Kličko, na njemu apsolutno nista ne bih promenila, jedino ženu mu (smeh). Šalim se.

  • Koje osobine, po tebi, bi trebalo da poseduje tvoj idealan muškarac?

Najbitnija osobina uopšte mi je iskrenost. Najviše prezirem kukavičko ponašanje, a najviše padam na markantnost.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

  • Pitanje koje bi mnoge tvoje fanove zanimalo. Da li si zaljubljena i da li imaš dečka?

Imam. (smeh)

  • Da li si nekada bila u Beogradu ili nekom drugom gradu/mestu u Srbiji? Ako nisi, da li i kada bi volela da dođeš? Ako jesi, šta ti se najviše dopada?

Najviše puta sam posetila Novi Sad , gde su definitivno najbolje krempite na svetu na Petrovaradinu. (smeh) U Beogradu sam bila samo jednom povodom Nove godine, bilo je super, odlična klopa, mnogo živahan i zabavan grad, zaista ste super domaćini. Nameravam vec dugo da dođem na proleće/leto, no uvek me nešto spreči, baš sam planirala da dođem u martu, i eto dogodila se ova situacija s koronom, no definitivno čim se vrati sve normalu, dolazim. (smeh)

  • I za sam kraj, gde sebe vidiš za nekoliko godina?

Prestala sam da pravim planove za budućnost, neka me život iznenadi. (smeh)

Video: Atraktivna plavuša koja je zapalila navijački kop je iz Novog Sada

(Vladimir Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Croatia

    3. maj 2020 | 22:32

    Ljepotice vidimo se na Euru da podržimo Lijepu našu Hrvatsku, za ostale nisam siguran da će se tamo naći.

  • Перагеније

    3. maj 2020 | 22:25

    Мислим да је долазила на сплавове...

  • Made in ...

    3. maj 2020 | 22:17

    Lepa i zgodna, da ... Al toliko blamiranja za malo publike , to je meni fuj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA