≫ 

"Kvazi političarima deca pate zbog naslova u novinama? Meni su sa 4 godine cevi uperili u glavu!"

- Mislim da su vaša deca sasvim dobro prošla - napisala je Anastasija Ražnatović na Instagramu

  • 2
Anastasija Raznatovic Anastasija Ražnatović Foto: ATA Images

Tokom gostovanja u emsiiji "Hit tvit", Ceca Ražnatović je opisala kroz šta su njena deca prolazila tokom akcije "Sablja", u kojoj je ona svojevremeno bila uhapšena.

U međuvremenu, na Instagramu se oglasila ćerka folk zvezde Anaastasija Ražnatović, koja je uporedila ono što je ona doživela svojevremeno sa navodima pojedinih političara, koji proteklih dana u javnosti govore o tome s kakvim neprijatnostima se, navodno, susretala njihova deca.

- Zamislite, imate svega četiri godine i četiri puške su vam uperene u glavu dok otvarate oči ujutru i dok se budite. Zamoliću kvazi političare da se ne izjašnjavaju o svojoj deci kako pate zbog kojekakvih naslova u novinama, jer ja, kao neko ko je imao četiri godine, nisam ni stigla da vidim bilo kakve naslove, već samo cevi puške uperene u moju slepoočnicu i mislim da je to bilo dovoljno da budem apsolutno istraumirana - napisala je Anastasija i dodala:

- Mislim da su vaša deca sasvim dobro prošla. A naše posledice golgote koju smo prošli, to nije važno, je l''?! To što nismo izigravali žrtve i vadili se na veliko nasilje koje smo doživeli u četiri i šest godina, ne znači da se nije desilo. Sram vas bilo! Te suze koje sada puštate nekada smo puštali mi u morima. Sram vas bilo - ističe Anastasija.

Video: Ceca napustila emisiju usred svađe Željka Mitrovića i Čede Jovanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA