"Ja sam oprostila": Ceca o raspravi sa Čedom, otkrila zašto se vratila u emisiju nakon napuštanja

Pevačica je pričala o svom gostovanju u emisiji "Hit tvit"

  • 14
Hit tvit, Čeda Jovanović, Ceca Ražnatović Hit tvit, Čeda Jovanović, Ceca Ražnatović Printskrin: TV Pink

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović otvorila je dušu i sumirala utiske nakon gostovanja u emisiji "Hit tvit". Folk zvezda je u intervjuu za "Blic" govorila o raspravi sa liderom LDP-a Čedomirom Jovanovićem, kao i napuštanju ovog tok-šoua u jednom trenutku.

- Gostovanje u "Hit tvitu" sam dogovorila pre dve nedelje, dva dana pred snimanje me je pozvao Željko Mitrović i pitao da li bi smetalo da u studiju bude i Čeda Jovanović. Iskreno, meni je to bio znak da se neke nikada izgovorene stvari postave na svoje mesto, a i što bih ja imala problem, u našem nepostojećem odnosu, on je taj koji je naneo nepravdu, bol, pa što ne reći i zlo mojoj deci i meni u jeku svoje moći - rekla je Ceca na početku razgovora.

Folk zvezda je izjavila da je izlaganja Čede Jovanovića nisu uznemirila.

- Nijedna reč me nije uznemirila, to su priče koje su već toliko plasirane, a pre svega netačne. Šta mislite, da ne bih pred zakonom odgovarala da je bilo šta od toga tačno. Ovo je bila živa reč, milionski auditorijum, svako je doživeo na svoj način, a ja kao olakšanje jer sam izgovorila i oslobodila se tereta koji me toliko godina mučio - rekla je ona.

Ceca navodi da je imala još neke stvari da kaže Jovanoviću.

- Naravno da jesam. To nije priča koja može da stane u jednu emisiju, a niti će sve priče sveta ispraviti sve ono što se desilo. Kao što sam rekla, ja sam oprostila, a neka Jovanović živi sa svojom savešću, a Bog će da sudi - rekla je pevačica.

Ceca je potom ispričala šta se dešavalo dok su bile reklame.

- Sve vreme je trajala diskusija. Mislim istom intonacijom je bilo. Nas nije uslovljavao etar. Iznosila sam činjenice, on je bio taj koji je morao da odgovara na pitanja, a ne ja. I tako i treba da bude, ja živim od svakog ko svojevoljno kupi kartu za moj koncert, a on živi od poreskih obveznika Srbije i stranih donacija, te je na njemu da on narodu objasni - navodi ona.

U jednom trenutku, Ceca je napustila emisiju nakon žestoke rasprave Čede Jovanovića i Željka Mitrovića. Ubrzo se u studio i vratila, a otkrila je i zašto.

- Na insistiranje Željka Mitrovića - rekla je ona.

Ceca je imala reči hvale za doktorku Dariju Kisić Tepavčević, koja je isto bila gošća, a zatim je ispričala koji joj je bio najemotivniji trenutak emisije.

- Kada sam pričala koju su torturu trpela moja deca. Za mene lično. Morala sam da se prisetim svih tih scena. Traumatičnih scena, što za moju decu, što za mene. Nikada neću moći da ih potisnem i zaboravim - zakljućila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    12. maj 2020 | 16:15

    I rece Ceca, e Srbijo.......

  • Zis

    12. maj 2020 | 17:41

    Ne treba u ovakve emisije dovoditi pevace,jer oni svi nemaju osam razreda skole,prosle nedelje sam gledao Lukasa i bilo me sramota sto sam gledao.

  • Rastko

    12. maj 2020 | 17:36

    Cedi svi oprostili i lepo mu na Dedinju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA