≫ 

Dečko ju je trudnu tukao, izgubila je bebu i povukla se: Evo kako danas izgleda voditeljka Buba

Važila je za jednu od najlepših televizijskih lica, a nakon traume koju je doživela, nije se pojavljivala ispred kamere

  • 5
Ljubinka Buba Dobrisavljev Ljubinka Buba Dobrisavljev, Printskrin: Youtube/Gordana Ibis

Ljubinka Buba Dobrisavljev važila je za jednu od najlepših televizijskih lica, a nakon što je pretrpela fizičko nasilje od svog tadašnjeg dečka, Ljubinka se povukla iz javnog života.

Voditeljka je bila je zaštitno lice Grand parade, izdala je knjigu, oprobala se i u politici, a u sklopu partije se bavila i borbom protiv nasilja nad ženama. Nakon drame sa tadašnjim dečkom odustala je od svog posla, te se nije pojavljivala pred kamerama.

Bubu je 2011. godine bivši dečko trudnu pretukao, a zatim i davio, zbog čega je lepa voditeljka izgubila bebu i prošla kroz težak period. Bivšeg je nekoliko puta javno optužila za zlostavljanje, a spas je pronašla u terapijama i pisanju.

- Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha - rekla je tada voditeljka i ispričala čega se poslednjeg seća, pre nego što je izgubila svest.

- Poslednje čega se sećam su reči: "Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u!". On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim - ispričala je tada voditeljka.

Ubrzo zatim je objavila knjigu "Čarobni prsti", za sve one koje zanimaju detalji iz njenog života, ali, to nije bilo njeno osnovno opredeljenje. Ona se i danas aktivno angažuje u borbi protiv nasilja nad ženama.

Buba je potpuno promenila imidž i od kraja 2017. godine radi na televiziji "Studio B" i vodi emisiju "Beograde dobar dan". Ona je i dalje jedna od najlepših žena koje su se pojavile na malim ekranima, a na njen izgled retko ko može da ostane imun.

Ona je svoju dugu, crnu kosu skratila, te sada ima paž frizuru, a ono njena vitka figura, duge noge i prirodna lepota, ostalo je ono po čemu je i sada prepoznatljiva, ali i omiljena.

Kako Buba izgleda danas pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Pretučena, u ranama: Sandra nam je poslala jezive slike i snimak nasilja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    15. maj 2020 | 09:38

    Zalosno je ovo procitati à najzolosnije je izgubiti bebuZalim i zenu koja sa njim zivi,neverujem da je promenio karakter.

  • Stojko

    15. maj 2020 | 10:32

    Uvek me zanimalo kako se ove "jake, nezavisne, obrazovane i emancipovane" zene uvek uvate za nekog pajsera koji ih bije bas zato sto ih mnogo voli.

  • Saska

    15. maj 2020 | 09:38

    Prelepa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA