≫ 

Biković je vrelu scenu sa Ksenijom imao dok je bio sa njenom ćerkom: Te kadrove nije mogla da gleda

- Ostala sam kod kuće, sedela, gledala u jednu tačku i razmišljala: "Bože, šta ti je život..." - objasnila je Tarasova na temu scene svoje mame i tadašnjeg dečka

  • 0
Miloš Biković i Aglaja Tarasova, Kseniya Rappoport Aglaya Tarasova Aglaja i Miloš, Foto: Ekaterina Chesnokova / Sputnik / Profimedia

Jedna od zanimljivosti iz života Miloša Bikovića (32) desila se pre nekoliko godina, kada je naš glumac imao vrelu scenu sa Ruskinjom Ksenijom Rapoport (46).

Potom je upoznao njenu lepu ćerku, Aglaju Tarasovu (26), sa kojom je bio od 2016. do 2018. godine, a vest o raskidu objavili su javno, kako bi sprečili razne insinuacije.

- Miloš i ja smo se dugo zabavljali i u jednom trenutku bilo je logično da majci predstavim dečka. On i ja smo razgovarali i smišljali kako je najbolje da to izvedemo. Nikako nismo uspevali da ugrabimo neku dobru priliku za to njihovo upoznavanje. Igrom slučaja, Miloš je baš u to vreme dobio ulogu u filmu "Mitovi", a tu je igrala i moja majka Ksenija Rapaport - ispričala je Aglaja.

- Šokirala sam se kada mi je Miloš rekao da baš od svih glumica u filmu moja majka igra njegovu ljubavnicu i da će imati i jednu vrelu scenu! Redovno sam odlazila na snimanje "Mitova", ali tog dana kada se snimala scena žestokog se*sa između mog momka i moje majke nisam smela da se pojavim. Ostala sam kod kuće, sedela, gledala u jednu tačku i razmišljala: "Bože, šta ti je život..." - objasnila je Tarasova.

Inače, scena seksa odvija se u pozorištu, usred predstave.

Miloš, Aglaja i Ksenija igrali su zajedno u filmu "Led".

- Algaja je nova nada ruskog filma, što je pokazala u "Ledu". Talenat za glumu nasledila je od svoje majke Ksenije. Njih dve u "Ledu" igraju takođe majku i ćerku - pojasnio je Biković uoči premijere.

Miloš Biković i Aglaja Tarasova, Kseniya Rappoport Aglaya Tarasova Majka i ćerka - Ksenija i Aglaja, Foto: TASS / ddp USA / Profimedia

Na pitanje o Kseniji samo je kratko, sa osmehom, rekao:

- Bili smo ljubavnici - kroz osmeh je konstatovao mladi srpski glumac.

Podsetimo, Biković je imao veze sa mnogim glumicama, a među njima su Anja Alač, inače ćerka Vesne Čipčić, potom Brankica Sebastijanović, Saša Lus, Aglaja Darija Tarasova...

Biković je, pre nekoliko godina, istakao da su devojke u Rusiji mnogo različite od Srpkinja.

- Žene su tamo agresivne jer ih ima više nego muškaraca, takmiče se u tome koja će pre da osvoji muškarca. U Rusiji kada upoznaš devojku, bukvalno posle pet minuta razgovora ona se ponudi da dođe kod tebe da ti skuva ručak. A meni su, čim sam došao u Rusiju, rekli: "Pazi se, ako joj dozvoliš da jednom dođe kod tebe u stan, nećeš je više nikad izbaciti" - ispričao je Miloš.

U to vreme bio je u vezi sa Aglajom o kojoj je vrlo lepo govorio.

- Aglaja je puna energije i života, i kao partner i kao drug, ona sa sobom nosi žurku gde god da krene. Ruskinje su lepe isto koliko i žene u Srbiji, dakle, podjednako. I tamo postoje takozvane vesele žene, odnosno starlete koje love uspešne muškarce. I one su domaćice, samo što karijeru grade na osnovu svog izgleda i onda traže od bogatih muškaraca, kada ih zavedu, da im pokrenu neki biznis - kazao je tada glumac.

VIDEO: Biković "zabagovao" u pokušaju da da savet o bivšim devojkama:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA